Supporterinformation till bortamatchen mot Elfsborg

Publicerad 26 maj 2023 i Herr,Nyheter

Det finns fortfarande platser kvar till vår bortasektionen på Borås Arena. Följ med närmare 2000 supportrar som under söndagen åker upp för att stötta laget i matchen mot IF Elfsborg. Här hittar du biljetter och allt du behöver veta inför ditt besök.

IF Elfsborg – Malmö FF
Söndag 28 maj 17:30
Borås Arena

Biljetter

Notera att det inte går att köpa biljetter till matchen på Borås Arena, utan endast förköp gäller.


Entré

Bortasektionens ståplats ligger på arenans östra kortsida, sektion I och K på Knallelandsläktaren. För er som har sittplatsbiljett är det sektion L1 på Ålgårdsläktaren som gäller, sektionen ligger i nära anslutning till vår ståplatsektion.

Insläpp

Entrén öppnar 90 minuter före avspark (klockan 16:00).

Res med MFF support

MFF Support arrangerar en bussresa upp till Borås. Bussen avgår 10:00 från Frans Suell. Medlemspris: 380 kr, är du inte medlem kostar det 510 kr. Matchbiljett ingår ej i priset utan det måste köpas separat. All information om bussresan hittar du här.

Samlingsplats

MFF Support har bokat puben Brasseriet för alla MFF:are. En gemensam marsch från Stora Torget med avgång 15:45 är utlyst.

Mitt MFF

Matchen ger 30 poäng i Mitt MFF.

Bortakort

Prickas av vid entrén.

Kiosker och Toalett

Kiosker med sedvanligt utbud är öppna före, under och efter match. En foodtruck med Fish n chips kommer att finnas på plats vid bortaståsektionen, den erbjuder även vegetariskt alternativ. Toaletter för både dam och herr finns på bortasektionen.

huvudpartners

officiella partners