Supporterinfo inför Mjällby borta

Publicerad 11 juli 2024 i Herr,Nyheter

Första bortamatchen efter återstarten och bortasektionen på Strandvallen är slutsåld. Här är det du behöver veta inför matchen!

Mjällby AIF – Malmö FF
Lördag 13 juli 15:00
Strandvallen

Biljetter

Vi har fått tillgång till 1125 platser på tre olika sektioner. Alla biljetter är slutsålda.

Bortasektion

Strandvallens bortasektion på kortsidan är ombyggd och det stora staketet framför läktaren är borta. Dock är det ett bollnät upp som är uppsatt för att ingen ska skada sig.

ENTRÉ OCH INSLÄPP

Entrén öppnar 1,5 timme före matchstart. För er som har bortastå (sektion K-J) och borta sittplats (sektion I) är det ingång genom bortastå-ingången på kortsidan.
Ni MFF:are som köpt biljett på sektion H ska gå in genom huvudingången.
Tänk på att komma i god tid för att inte riskera att missa något av matchen.

Mat och dryck

Kiosk med traditionellt utbud samt folköl finns i vid ingång K/J samt vid sittplatssektionen I.

PARKERING

För er som kör till matchen finns det gott om parkering på den nordöstra sidan av Strandvallen. Tänk på att det tar lång tid att köra till och framförallt ifrån Strandvallen när det är mycket bilar.

BORTAKORTET

Från och med i år är Bortakortet helt digitalt. Så här använder du ditt digitala kort:

• Logga in på dina sidor på mff.ebiljett.nu och gå till fliken ”Biljetter” där du hittar ditt digitala bortakort.

• Om du vill dela din biljett ska du inte klicka på ”återlämna” eller ”ge bort” eftersom det då genereras ett nytt biljettnummer som inte kommer kunna skannas vid bortasektionen. För att dela bortakortet kan man antingen ta en skärmavbild på kortet eller logga in med sitt AXS-konto på respektive bortalags biljettsida. där en lösbiljett finns att hämta.

• Det biljettnummer som står på bortakortet, alternativt på lösbiljett uthämtad via respektive bortalags biljettsida kan manuellt registreras 48 timmar efter matchen är spelad för att generera poäng i Mitt MFF.

SKADEGÖRELSE

Skadegörelse och uppsättning av klistermärken på arenan ger MFF stora utgifter för städning och eventuella reparationer. Klistermärken som sätts upp plockas direkt ner efter matchen och städningen faktureras Malmö FF för. På vissa arenor i Sverige faktureras 100 kronor för varje klistermärke som måste plockas ner. 

MITT MFF

Matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. Du måste registrera din lösbiljett manuellt. Detta kan du göra 48 timmar efter matchen är spelad.

huvudpartners

officiella partners