Publikinformation till matchen mot IF Elfsborg

Publicerad 18 juni 2021 i Herr,Nyheter

Ny träningsmatch väntar för herrlaget på lördag när IF Elfsborg gästar Eleda Stadion. Här är information till dig som ska se matchen på plats.

Matchinformation

Malmö FF – IF Elfsborg
Lördag 19 juni, 15:30
Eleda Stadion

Hur kan jag se matchen?

Som följd av den rådande pandemin tillåts maximalt 500 sittande åskådare till matchen. Biljetterna, som såldes med förtur till MFF:s årskortsinnehavare, är slut. Alla åskådare kommer att placeras ut med en stols mellanrum.

Varje besökare, oavsett ålder, måste uppvisa giltig matchbiljett. Malmö FF understryker vikten av att alla besökare följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Insläpp

Eleda Stadion öppnar klockan 14:30, en timme innan avspark, och insläpp sker genom ingång K och L. Vid entrén visar man upp sin fysiska eller digitala biljett.

Uppdatering: på grund av värmen kommer vattenstationer att finnas på plats för åskådarna vid dagens match. Om man inte vill sitta i solen kan man flytta till södra kortsidan där det är skugga. Följ värdarnas anvisningar om social distansering.

Ladda upp på Erics innan matchen

Erics öppnar upp sin uteservering för alla som vill ladda upp inför matchen. Mellan klockan 12:00 –16:00 finns det möjlighet att komma i matchstämning med mat och dryck eller en fika.

Förboka bord till zoran.manevski@mff.se eller på telefon 0735-122970.

Kiosker och toaletter

I anslutning till sektionerna finns såväl kiosker som toaletter öppna.

TV-sändning

Matchen tv-sänds på discovery+.

Vad ska jag tänka på under besöket på matchen?

För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande:

huvudpartners

officiella partners