Publikinfo till hemmamatchen mot Union Berlin

Publicerad 05 oktober 2022 i Herr,Nyheter

Här är information till dig som ska se torsdagens hemmamatch på plats.

Malmö FF – Union Berlin
Torsdag 6 oktober 18:45
Nya Malmö Stadion

Biljetter

Det finns ingen allmän biljettförsäljning till matchen. Läs mer här. Om du behöver biljettrelaterad service kan du besöka biljettluckorna vid ingång 51.

Du som har köpt ett biljettpaket till hemmamatcherna i Europa League använder biljetten du fick i samband med köpet. Inga biljetter finns laddade på årskorten. Skriv ut biljetten eller visa upp streckkoden i mobilen. Du hittar biljetten om du loggar in på ditt konto på AXS.

Insläpp och entréer

Supportertorget (A & B) öppnar klockan 16:45. Övriga sektioner har insläpp från och med klockan 17:15. Kom i god tid för att inte riskera att missa något av matchen.

FÖRFEST MED MFF SUPPORT

Ladda upp med mat, dryck och musik på Supportertorget. DJ för dagen är MRTN.

Utväxling av vouchers

Du som har voucher till bortamatchen mot Union Berlin kan växla den mot en giltig matchbiljett i biljettluckorna vid ingång 51 efter matchen.

Avspärrat bakom bortasektionen

Det kommer ett större bortafölje till matchen och är därför avstängt bakom bortasektionen på södra sidan av arenan. Välj en annan väg till din sektion.

Erics Bar & Restaurang

Vid matchen mot Union Berlin håller Erics Bar & Restaurang stängt under matchen. Det är öppet som vanligt innan matchen.

MFF Shopen

Vid matchen mot Union Berlin håller MFF Shopen stängt under matchen. Det är öppet som vanligt innan matchen.

huvudpartners

officiella partners