Ingen öppen biljettförsäljning till hemmamatchen mot Union Berlin

Publicerad 30 september 2022 i Biljett,Herr,Nyheter

Torsdagen den 6 oktober spelar vi hemma mot Union Berlin i UEFA Europa League. Malmö FF har gjort bedömningen att det inte är möjligt att genomföra en öppen försäljning av biljetter till matchen.

För våra besökares trygghet och publikstödet till laget vill vi så långt som möjligt säkerställa att det endast är MFF:are på hemmasektionerna. Till matchen mot Union Berlin har vi gjort det genom att endast sälja lösbiljetter till årskortsinnehavare, medlemmar och tidigare biljettköpare. Vi nekar också inträde till hemmasektionerna till alla som genom till exempel halsdukar, flaggor och kläder kan identifieras som bortasupportrar.

Supportrar till bortalaget har erbjudits platser på bortasektionen, som är slutsåld. Det finns dock fortfarande en stor efterfrågan på biljetter från bortalagets supportrar. Bland annat har vi upptäckt att bortasupportrar genom otillbörligt bruk av vår biljettleverantör AXS system kommit åt biljetter till hemmasektioner. Dessa biljetter är ogiltiga och kommer inte att fungera vid inpasseringen.

Vi gör bedömningen att en öppen biljettförsäljning skulle innebära att ett stort antal bortasupportrar får platser på hemmasektionerna. Därför kommer ingen allmän försäljning att ske. För att skapa de bästa förutsättningarna för matchen – både sportsligt och ur ett säkerhetsperspektiv – kommer vi att ge MFF-supportrar som vi känner sedan tidigare en möjlighet att köpa ytterligare biljetter. Ett personligt erbjudande kommer att skickas ut på måndag.

Laget ser fram emot ert stöd under den viktiga matchen!

huvudpartners

officiella partners