Publikinfo till allsvenska återstarten mot HBK

Publicerad 05 juli 2024 i Herr,Nyheter

Allt du behöver veta inför ditt besök på Eleda Stadion på söndag.

Malmö FF – Halmstads BK
Söndag 7 juli 16:30
Eleda Stadion

BILJETTER

I skrivande stund finns ett fåtal biljetter till försäljning på mff.ebiljett.nu.

DELA ÅRSKORT

Har du årskort men saknar möjlighet att komma på matchen? Då kan du ändå bidra till stämningen på plats genom att dela ditt årskort, läs hur det funkar här.

FÖRBUD MOT VÄSKOR OCH PÅSAR

Till följd av beslut från Polismyndigheten är det förbjudet att ta in väskor eller påsar på matchen. Förbudet gäller oavsett storlek eller material. Undantag får göras av medicinska skäl, samt för dig som har behov av skötväska för små barn. Dessa väskor kommer att kontrolleras noggrant vid inpassering och får inte innehålla annat än det nödvändiga.

Det finns inte några förvaringsmöjligheter för väskor på Eleda Stadion.

I samarbete med Redlocker är utvalda toaletter på Eleda Stadion försedda med mensskydd. Håll utkik efter Redlockers märkning på toalettdörrarna eller de röda skåpen. Blöjor finns tillgängliga i utvalda kiosker.

INSLÄPP

Ståplatstorget (A & B), samt VIP 23 & 7 öppnar 14:30. Övriga sektioner öppnar 15:00.

MAT OCH DRYCK

Erics Bar & Restaurang slår upp portarna klockan 13:30 med hamburgerbuffé.

Förfest med MFF Support med Juan Havana från 14:30 på Ståplatstorget. Endast för dig som har biljett till ståplats.

Hörnan på den sydöstra sidan av Eleda Stadion öppnar klockan 13:30 och håller öppet till avspark. Det serveras hamburgare från Bricks and bones, afro-karibiskmat från Flavorboss och naturligtvis är Supporterhuset där och grillar sremska.

Kiosker med mat, fika och dryck finns i anslutning till alla sektioner på hela arenan. Nytt för i år är vinbaren på västra långsidan som du som använder ingång C eller D kan besöka. I denna bar serveras cava, rött och vitt vin och det finns ståbord att samlas kring.

Malmö FF för allas lika värde

Malmö FF står bakom principen om allas lika värde och tar avstånd från all form av diskriminering. Detta uppmärksammar vi i samband med söndagens match mot Halmstads BK.

BESÖK MFF SHOPEN

MFF Shopen håller öppet innan och efter matchen. Vi kommer att möjliggöra uthämtning av köpta varor efter matchen, om du vill handla något du inte kan ta med dig in på läktaren. Välkommen in!

MITT MFF

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

VANLIGA FRÅGOR

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

huvudpartners

officiella partners