Publikinfo inför matchen mot Kalmar FF

Publicerad 23 maj 2024 i Herr,Nyheter

Välkommen till Eleda Stadion och matchen mot Kalmar FF! Här är det du behöver veta inför ditt besök.

Malmö FF – Kalmar FF
Fredag 24 maj 19:00
Eleda Stadion

BILJETTER

Biljetterna till matchen är slutsålda.

FÖRBUD MOT VÄSKOR OCH PÅSAR

Till följd av beslut från Polismyndigheten är det förbjudet att ta in väskor eller påsar på matchen. Förbudet gäller oavsett storlek eller material. Undantag får göras av medicinska skäl, samt för dig som har behov av skötväska för små barn. Dessa väskor kommer att kontrolleras noggrant vid inpassering och får inte innehålla annat än det nödvändiga.

Det finns inte några förvaringsmöjligheter för väskor på Eleda Stadion.

I samarbete med Redlocker är utvalda toaletter på Eleda Stadion försedda med mensskydd. Håll utkik efter Redlockers märkning på toalettdörrarna eller de röda skåpen. Blöjor finns tillgängliga i utvalda kiosker.

INSLÄPP

Ståplatstorget (A & B), samt VIP 23 & 7 öppnar 17:00. Övriga sektioner öppnar 17:30. Kom i god tid, minst en timme innan avspark, för att inte riskera att missa hyllningen till Bosse som inleds strax innan inmarschen.

VI HYLLAR BOSSE LARSSON

I samband med matchen hyllar vi minnet av den för många MFF:are största spelaren i föreningens historia. Läs mer.

MAT OCH DRYCK

Erics Bar & Restaurang slår upp portarna klockan 16:00. På Erics visas damlagets match som startar klockan 17:00.

Förfest med MFF Support med Sexas Holdem från 17:00 på Ståplatstorget. Endast för dig som har biljett till ståplats.

Hörnan på den sydöstra sidan av Eleda Stadion öppnar klockan 16:00 och håller öppet till avspark.

Kiosker med mat, fika och dryck finns i anslutning till alla sektioner på hela arenan. Nytt för i år är vinbaren på västra långsidan som du som använder ingång C eller D kan besöka. I denna bar serveras cava, rött och vitt vin och det finns ståbord att samlas kring.

BESÖK MFF SHOPEN

MFF Shopen håller öppet innan och efter matchen. Vi kommer att möjliggöra uthämtning av köpta varor efter matchen, om du vill handla något du inte kan ta med dig in på läktaren. Välkommen in!

DELA ÅRSKORT

Har du årskort men saknar möjlighet att komma på matchen? Då kan du ändå bidra till stämningen på plats genom att dela ditt årskort, läs hur det funkar här.

MITT MFF

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

VANLIGA FRÅGOR

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

huvudpartners

officiella partners