Malmö FF förlänger med Sören Rieks

Publicerad 28 oktober 2021 i Herr,Nyheter

Malmö FF och Sören Rieks är överens om en kontraktsförlängning. Det nya avtalet sträcker sig till och med 2023.

Sören Rieks kom till Malmö FF inför säsongen 2018 och under sin tid i MFF har han bidragit till ett SM-guld och varit med om att föra klubben till tre Europagruppspel. I år har han stått för 23 framträdanden och fem mål, bland annat ett mot Rangers FC i kvalet i Champions League.

Redan sommaren 2019 förlängde han kontraktet och nu väntar ytterligare två säsonger i den himmelsblå tröjan!

Daniel Andersson, sportchef

– Sören är en spelare som har betytt enormt mycket för de framgångar vi har haft de senaste åren. Han är en tvåvägsspelare som är positionssäker och jobbar extremt hårt. Dessutom är han en poängspelare och en bra förebild för de yngre i laget. Vi är väldigt glada att han fortsätter här i Malmö FF.

Sören Rieks

– Det var ett lätt beslut att förlänga. Sedan jag kom hit till Malmö har jag känt att här får jag hela paketet. Här spelar vi om guldet och kvalificerar oss för Europaspel. Familjen trivs fantastiskt och för mig har det varit solklart hela vägen att jag vill stanna. Så det var skönt att vi hamnade här med en förlängning.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att tillbringa de närmsta två åren här med supportrarna och gå för nya titlar och nya Europaspel. Sedan är jag i den fasen där jag börjat fundera lite på livet efter karriären och ska jag fortsätta inom fotbollen, vilket jag är intresserad av, så är det här en plats där jag verkligen kan tänka mig att stanna även då.

huvudpartners

officiella partners