Malmö FF erbjuder dig med årskort ett supporterpaket

Publicerad 02 juni 2020 i Nyheter

När Eleda Stadion står tom kommer inget att vara sig likt. Vi kommer sakna ditt engagemang, din tro och vi kommer att sakna din kärlek. Malmö FF har satt ihop ett supporterpaket så att du som årskortsinnehavare ska få vara nära oss i tider då coronavirusets smittspridning styr vårt samhälle och tvingar fram restriktioner.

Till dig som har valt supporterpaketet: information om hur du följer webbsändningen kommer på måndag 15 juni.

Vi kommer att göra allt vi kan för att sprida värme och den anda som utmärker Malmö FF när du nu tvingas följa laget från distans. Ingenting kan ersätta atmosfären på läktaren men MFF hoppas kunna erbjuda dig en himmelsblå upplevelse byggd på den glädje, samhörighet och framgång vi delar tillsammans.

Sammanfattning av olika val

Kort summerat har du som årskortsinnehavare möjlighet att välja mellan följande paket:

1. Supporterpaketet
2. Supporterpaketet + MFF-finansierat Dplay-abonnemang i två månader
3. Supporterpaketet + Europapaket

Läs mer utförligt om de olika alternativen nedan.

Om du inte har möjlighet eller inte vill välja något av paketen ovan kan du begära återbetalning efter säsongen för upp till 15 hemmamatcher (beroende på hur många som spelas utan publik). Läs mer här.

Sista datum att välja paket
1. Supporterpaketet: om du vill ha tillgång till innehållet i supporterpaketet de tre första matcherna måste du göra ditt val senast måndag 8 juni. Efter de tre första matcherna kommer du få en ny möjlighet att teckna supporterpaketet om du inte gjort det tidigare. Oavsett när man tecknar supporterpaketet kan man inte ansöka om återbetalning av årskortet.

2. Supporterpaketet + MFF-finansierat Dplay-abonnemang: måndag 8 juni.

3. Supporterpaketet + Europapaket: när UEFA fastställt datum för årets Europaspel bestäms sista datum att anmäla sig till detta paket. Men om du vill ha tillgång till innehållet i supporterpaketet de tre första matcherna måste du göra ditt val för hela detta paket senast måndag 8 juni. Efter de tre första matcherna kommer du få en ny möjlighet att teckna paketet (om du inte tecknat något paket tidigare). Oavsett när man tecknar paketet kan man inte ansöka om återbetalning av årskortet.

Supporterpaketet

Vi hoppas att du har möjlighet och vill ta del av vårt supporterpaket. Den himmelsblå gemenskapen och samhället i stort befinner sig i en svår och prövande tid och coronapandemin påverkar Malmö FF:s verksamhet både sportsligt och ekonomiskt. Binder du dig till vårt supporterpaket erbjuder vi dig:

En studio i blått med profilen Anders Andersson
När du inte kan komma till oss, kommer vi till dig. Som årskortsinnehavare erbjuder vi dig en webbsändning fylld av unikt innehåll byggt på känslor och kärlek. En studio i blått ger dig möjligheten att komma nära Malmö FF på ett sätt som du inte gjort tidigare. Häng med Malmö FF:s Magnus Svensson, MFF-profilen Anders Andersson och Saga Fredriksson från vårt damlag när vi sänder live från Eleda Stadion samtidigt som spelarna förbereder sig för match. Ta del av unika möten, lär känna våra spelare och få svar på dina egna frågor i en studio i blått, före avspark. En studio i blått sänds inför såväl hemma- som bortamatcher, under den period som Allsvenskan kommer att spelas utan publik och med reducerad publik.

Var med och vinn
Du tar del av vår utlottning där du har chans att vinna fina priser som signerade matchtröjor samt loge-paket, till ett värde av 35 000 kronor.

Lojalitetspoäng
Årskortsinnehav ger alltid lojalitetspoäng. Tyvärr gör den rådande situationen det omöjligt att närvara på våra matcher tills vidare, men vi vill ändå att du som årskortsinnehavare ska få behålla lojalitetspoäng för ditt årskort. Dessa poäng kan du tillgodoräkna dig när vi lanserar vårt kommande system för lojalitetsprogrammet.

Varför får jag inga lojalitetspoäng om jag begär pengar tillbaka?
Begär du pengar tillbaka för matcher som inte går att närvara på innebär det att du i lojalitetsprogrammet inte räknas som årskortsinnehavare för just dessa matcher.

Exempel: om du begär ersättning för fem av femton allsvenska hemmamatcher får du inte lojalitetspoäng för dessa fem matcher, men däremot för övriga tio hemmamatcher.

Pluspaket

Önskar du mer utöver vårt supporterpaket kan du välja mellan ett Dplay-abonnemang eller ett Europapaket. Malmö FF bekostar Dplay-abonnemanget och vi ber dig därför att noga fundera igenom vad du känner att du vill ta del av.

Dplay-abonnemang
Från och med i år äger Discovery tv-rättigheterna för Allsvenskan på tv. Som årskortsinnehavare har du möjlighet att få ett Dplay-abonnemang som gäller i två månader (från den 15 juni) där Malmö FF står för kostnaden per tecknat abonnemang. I varje Dplay-abonnemang ingår två enheter. Det innebär att du kan använda en inloggning på två olika enheter samtidigt. Har du flera årskort så ber vi dig fundera över hur många abonnemang du verkligen behöver.

Europapaket
Vi närmar oss sommaren och för oss innebär det också att vi närmar oss ett nytt kvalspel i Europa. Europapaketet ger dig kostnadsfria biljetter till våra tre hemmamatcher om vi tar oss till gruppspel i UEFA Europa League 2020. Du får tillgång till din ordinarie årskortsplats, men observera att man i särskilda fall kan tilldelas annan plats på grund av eventuella förändringar av läktarsektioner.

Skulle vi inte kvala in till gruppspel flyttas erbjudandet fram och omfattar kvalmatcherna nästa säsong, 2021, förutsatt att vi kvalificerar oss dit.

Vad väljer du?

Läs noga igenom våra olika alternativ och bestäm dig för vilken del du vill ta del av. Malmö FF kommer torsdagen den 4 juni att skicka ett nytt mail till dig med en länk där du aktivt får göra ditt val.

Du behåller din plats
Som årskortsinnehavare kommer du att behålla din platsreservation (dvs. förtur till årskortsköp) till nästa säsong, 2021, oavsett om du binder dig till våra paket eller väljer att ansöka om att få pengar tillbaka.

Pengar tillbaka för ditt årskort
Du som vill begära pengar tillbaka för ditt årskort behöver skicka in ett återbetalningsanspråk till klubben efter allsvenska säsongens slut. Läs mer här.

Har du inte fått vårt mail?
Om du inte har fått vårt mail med ovanstående information ber vi dig kika i din skräppost. Hittar du inget utskick från oss där kan det bero på att det skickats till en gammal adress eller att du avregistrerat dig från våra nyhetsbrev. Vi ber dig att höra av dig till oss om du saknar våra utskick.

Låt oss fortsätta stå starka i MFF-familjen och ta hand om varandra. Förhoppningsvis ses vi snart på Eleda Stadion igen!

huvudpartners

officiella partners