Bosse Larsson: ”Staden mår bra av Malmö FF”

Publicerad 02 juni 2020 i Nyheter

Eleda Stadion står tom och ingenting är sig likt. Vi saknar våra matcher men framför allt saknar vi dig. Vi saknar ditt engagemang, din tro och vi saknar din kärlek. 
– Nu är det viktigt att alla vi som älskar Malmö hjälps åt, säger Bosse Larsson, 
fotbollsfenomenet från Kirseberg med 546 matcher i MFF-tröjan.

Med anledning av riskerna för smittspridning av COVID-19 kommer Allsvenskan tills vidare att spelas utan publik på läktarna efter direktiv från Folkhälsomyndigheten.  

Att spela utan publik kommer innebära en enorm saknad av den unika stämning som våra supportrar skämt bort oss med. Det innebär också en ekonomisk utmaning av stora mått. Uteblivna intäkter sätter hård press på Malmö FF:s ekonomi. I dessa svåra tider behöver vi allt stöd vi kan få från våra trogna supportrar. 
 
– Malmö FF betyder fortfarande mycket för mig. Nu är det viktigt att vi alla som älskar Malmö hjälps åt. Staden mår bra av Malmö FF, säger Bosse Larsson.   

Malmö FF kommer att göra allt vi kan för att sprida värme och den anda som utmärker föreningen när du nu tvingas följa laget från distans. Vi vet inte när vi kommer att få spela inför publik igen, men när dagen kommer ska vi gemensamt se till att klubben står stark. 

Vi står som en.

huvudpartners

officiella partners