Birmancevic: ”Ska ge hundra procent för klubben”

Publicerad 03 mars 2021 i Herr,Nyheter

Herrlagets första värvning för säsongen heter Veljko Birmančević, en landslagsman för Serbien med offensiva spetskvaliteter. Den 22-årige yttern kommer från serbiska ligafyran FK Čukarički där han visat god form med tre mål på de fyra senaste matcherna.

Nyförvärvet Veljko Birmančević från sitt hem i Serbien.

– Jag är jätteglad över att ta det här stora steget i min karriär och kan inte vänta på att få börja spela i Malmö. Malmö FF är en klubb med stark historia, de spelar varje match för att vinna och när jag hörde att de var intresserade av mig blev jag glad. Jag ville omedelbart skriva på.

Om sin nya klubbadress har han idel vitsord.

– Vad jag har hört är det en toppklubb när det kommer till organisation, träningsförhållanden och supportrar. Allt som en spelare kan önska sig helt enkelt.

Veljko Birmančević har svarat för nio mål och fem assist på 22 ligamatcher i den serbiska ligan som pågår för fullt. När han ska beskriva sig själv som spelare lyfter han fram sina offensiva kvaliteter.

– Jag är snabb med bollen, gillar att utmana mina motspelare och kan slå straffar och frisparkar. Det finns en hel del i mitt register.

Med tanke på den pågående pandemin har han inte kunnat resa till Sverige än, men beräknas komma till Malmö i början av nästa vecka. Det är ett ivrigt nyförvärv som ser fram emot att komma igång i sin nya tillvaro.

– Allt jag kan säga nu är att jag ska göra mitt bästa på varje träning och match. Jag kommer ge hundra procent för att hjälpa klubben till nya titlar.

VELJKO BIRMANCEVIC

Mer om vårt senaste nyförvärv.

huvudpartners

officiella partners