Biljettsläpp till hemmamatchen mot Juventus

Publicerad 03 september 2021 i Herr,Nyheter

Alla tillgängliga biljetter till matchen är nu slut. Nedanstående information gällde tidigare.

Matchinformation

Malmö FF – Juventus FC
14 september 21:00
Eleda Stadion

På grund av rådande restriktioner samt att UEFA som matcharrangör har rätt till en andel av biljetterna finns det 4 200 biljetter tillgängliga för MFF:are på Eleda Stadion. Biljetterna släpps den 7 september klockan 16:00 till årskortsinnehavare och supportrar med Europapaket som lottats fram. Årskortsinnehavare och supportrar med Europapaket som inte fick möjlighet vid det tillfället kommer att ha chans att köpa eventuellt kvarstående biljetter den 9 september kl 14:00. Först till kvarn gäller.

Så går biljettsläppet till:

1. Alla årskortsinnehavare och supportrar med Europapaket som lottats fram får möjlighet att köpa eller boka 1-2 biljetter.

2. Alla årskortsinnehavare och supportrar med Europapaket som inte lottats fram får möjlighet att köpa eller boka 1-2 biljetter. Eventuellt kvarstående biljetter släpps den 9 september kl 14:00. Först till kvarn gäller.

3. Alla medlemmar i MFF får möjlighet att köpa 1-2 biljetter (Om biljetter kvarstår. Först till kvarn gäller).

4. Allmänheten får möjlighet att köpa 1-2 biljetter (Om biljetter kvarstår. Först till kvarn gäller).

Tidslinje över biljettsläppet till hemmamatchen mot Juventus FC.

VANLIGA FRÅGOR:

lottningen

Till gruppspelet i Champions League kommer en ny lottning att äga rum. Den kommer att gå till på samma sätt som den tidigare lottningen till Europamatcherna. Årskortsinnehavare 2021 och de supportrar som under förra året valde ett Europapaket – som ännu inte blivit framlottade till alla sina tre matcher – kommer att vara med i lottningen. Alla med ett Europapaket har givits möjlighet att gå på minst två av sina tre matcher. Till kvalmatcherna mot HJK Helsingfors och Rangers FC gavs samtliga med ett Europapaket möjlighet att gå på matcherna. Därför har dessa två matcher avskrivits.

Lottningen har genererat en turordningslista som vi följer genom hela gruppspelet.

Med rådande restriktioner, med en kapacitet på 4 200, är vår förhoppning att alla som är med i den framlottade turordningslistan ska kunna ges möjligheten att se en match i gruppspelet på plats. Eftersom restriktionerna kan ändras och UEFA är arrangör för matchen är det däremot ingenting vi kan garantera.

OBS: Har du med Europapaket erbjudits biljett till någon av kvalmatcherna men inte utnyttjat din förtur räknas de som förbrukade i Europapaketet.

hur många biljetter kan jag köpa/boka?

Precis som tidigare kommer de supportrar som ges förtur att kunna köpa 1-2 biljetter. På så vis ges möjligheten att bjuda med en annan årskortsinnehavare eller Europapaketsinnehavare som inte redan blivit framlottad till tre kostnadsfria biljetter. Vänligen notera att vännen som blir medtagen också förlorar sin plats i lottningslistan om förtur.

vad kostar biljetterna?

För de med Europapaket, som ännu inte blivit framlottade till sina tre matcher, är biljetten kostnadsfri. För årskortsinnehavare kommer biljettpriset att motsvara priskategori 3 vid en allsvensk match. Se det aktuella biljettpriset här.

fler årskort kan ge flera biljetter

Har du flera årskort och blivit framlottad på mer än ett av dina årskort, har du möjlighet att boka 1-2 biljetter per årskort du blivit framlottad på. En begränsning i biljetthanteringen gör det tyvärr inte möjligt att redan i mailutskicket från oss få veta om man lottats fram på flera av sina årskort.

Enda sättet att få fram hur många biljetter du har tillgång till är att på biljettsidan hos AXS klicka på plustecknet vid val av antal biljetter. På så vis får du fram hur många biljetter du givits möjlighet att boka alternativt köpa. Även här gäller samma restriktioner för matcherna i Allsvenskan som matcherna i Europa, dvs du kan inte sitta fler än två tillsammans.

får du inga mail från oss?

Det kan finnas flera orsaker till att du inte får våra mailutskick. Här listar vi de vanligaste orsakerna och vad du själv kan göra.

Titta i skräpposten
När en och samma avsändare skickar flera mail under en kort period kan det hända att Microsoft (dvs hotmail, live, outlook etc) anser att det skickas för mycket mail från noreply@mff.se och registrerar det som spam. Om våra mail hamnar i din skräppost kan du själv lägga till avsändaren i adressboken, då ökar nämligen chansen för att mailen hamnar i din inkorg när vi skickar nästa mail. Markera mailet i mappen skräppost och välj inte skräppost, detta görs olika på olika sätt i respektive program. 

Stäng av prioriterad inkorg
Med Prioriterad inkorg avgränsas inkorgen och delas upp i två flikar: prioriterad och övrig. Likt ovan kan det också hända att våra mail hamnar under fliken övrigt. Vi ber dig därför att titta i övrigt-mappen och lägga till och flytta noreply@mff.se till din prioriterade inkorg. Högerklicka på meddelandet från oss och välj flytta alltid till prioriterad inkorg.

Lägg till noreply@mff.se som en betrodd avsändare
Du kan lägga till Malmö FF som kontakt i listan ”Betrodda avsändare” för att bekräfta att du alltid får våra mail i din inkorg. Klicka på Start – Gå till gruppen ”Ta bort” och klicka på Skräppost – Skräppostalternativ. Välj sedan lägg till och skriv in noreply@mff.se som en betrodd avsändare.

Titta i din inkorg på datorn, inte bara i mobilen
Har du en gmail är det vanligt att din epostmeddelanden sorteras i olika kategorier. Dina mail hamnar därför i olika flikar i inkorgen och alla dessa flikar går inte att se i mobilvyn. Logga därför in på din gmail på en dator och kika under fliken promotions, ibland hamnar våra mail där. För att våra mail i framtiden ska hamna i din ordinarie inkorg kan du dra ett e-postmeddelande från noreply@mff.se till din inkorg och klickar i Ja i popup-aviseringen längst ner till vänster.

Du har avregistrerat dig från våra mail
Har du avregistrerat dig från våra nyhetsbrev får du heller ingen biljettinformation från oss. Om du gjort detta ber vi dig maila in till biljett@mff.se och skriv avregistrering i ämnesraden så kan vi aktivera din mailadress på nytt.

Har du bytt mailadress?
Kanske var det längesedan du köpte årskort första gången och har en gammal inaktiv mailadress kopplad till oss. Misstänker du att det är så ber vi dig maila in till biljett@mff.se för att uppdatera dina kontaktuppgifter.

information om bortasupportrar

UEFA har beslutat att bortasupportrar kommer att vara tillåtet i höstens Champions League. Enligt protokoll ska fem procent av alla arenors kapacitet vara avsett för bortasupportrar. Observera att nationella och lokala restriktioner fortfarande gäller både när det avser inreseregler och antal biljetter som finns tillgängliga.

Vi återkommer med mer information om bortabiljetter så fort vi kan.

ingen bortasektion

Juventus blev erbjudna biljetter på bortasektionen men tackade nej. Det innebär att de biljetterna istället blev tilldelade till MFF:are.

INFORMATION OM LOTTNINGEN

Mer information om lottningsprocessen och andra vanligt förekommande frågor.

huvudpartners

officiella partners