Biljettinformation angående hemmamatchen mot F91 Diddeleng

Publicerad 28 juli 2022 i Biljett,Herr,Nyheter

Om en vecka, torsdagen den 4 augusti, kliver vi in i UEFA Europa League-kvalets tredje omgång. Vi inleder dubbelmötet mot F91 Diddeleng på hemmaplan. Som årskortsinnehavare och medlem i Mitt MFF får du matchbiljetten för halva priset. Här är tiderna du behöver hålla koll på för att säkra din plats på läktaren.

OM MATCHEN

Malmö FF – F91 Diddeleng
Torsdag 4 augusti, kl: 19.00
Eleda Stadion

Så går biljettsläppet till

Som vanligt vid Europamatcher har årskortsinnehavare förtursmöjlighet till köp av biljett. Efter att årskortsinnehavare givits möjlighet att köpa upp sin plats går turen över till medlemmar i mitt MFF. Eventuellt resterande biljetter släpps upp till allmänheten på tisdag, 2 augusti, klockan 11:00.

Förtur för årskortsinnehavare

Förtursmöjlighet f.o.m fredag, 29 juli klockan 11:00 fram till söndag 31 juli klockan 23:59.

Vänligen notera att någon biljettlänk inte kommer att skickas ut. Logga istället in och hämta ut din biljett på dina sidor på AXS. Du hittar din biljett under rubriken ”reserverade årskort”. Logga in här.

Som årskortsinnehavare får du biljetten till halva priset. Är du årskortsinnehavare och medlem gäller förtursmöjligheten endast för ditt årskort. Du kan köpa en biljett.

Sommarpaketet
Du som har ett sommarpaket har förtur precis som årskortsinnehavarna. Ovan information gäller även dig. Logga in på dina sidor på AXS. Du hittar din biljett under rubriken ”reserverade biljetter.” Logga in här.

Medlemmar som är registrerade i Mitt MFF

Förtursmöjlighet f.o.m måndag 1 augusti från klockan 10:00 fram till klockan 23:59.

Är du medlem i Malmö FF men ännu inte registrerat dig i Mitt MFF har du fram till och med söndag, 31 juli klockan 23:59, på dig att registrera ett konto. Glöm inte att säkerställa att er poäng för medlemskapet kommit in. Biljettlänk skickas ut på måndag.

Som medlem i Mitt MFF får du biljetten till halva priset.

Registrera dig här.
Läs mer om Mitt MFF här.

Vill du ha hjälp med registreringen kontakta mitt@mff.se.

Årskort Allsvenskan
Du som har ett årskort Allsvenskan har precis som medlemmarna i Mitt MFF förtur efter det att årskortsinnehavarna haft möjlighet att boka upp sin plats. Du får ett mejl med en biljettlänk till matchen under måndagen.

Allmänt biljettsläpp

Tisdag 2 augusti klockan 10:00 fram till matchstart.

De eventuellt resterade biljetterna som finns kvar, efter att årskortsinnehavare och medlemmar i Mitt MFF givits förtursmöjlighet, kommer att släppas upp till försäljning på tisdag, 2 augusti klockan 10:00.  

För biljetter gäller priskategori 1.

Biljettluckorna öppna

För dig som vill köpa biljett på plats kommer biljettluckorna vid ingång 51 att vara öppna på måndag, 1 augusti, mellan klockan 10-13.

Tack för ditt stöd. Nu behöver vi återigen dig och din kärlek från läktaren.
Vi är Malmö Fotbollförening. Tillsammans.

Frågor

Hur många biljetter kan jag köpa?

Du som är årskortsinnehavare kan köpa lika många biljetter som antalet årskort du är registrerad på. Du som erbjuds förtur via Mitt MFF får tillgång till en biljett.

kan årskortsinnehavare få dubbel förtur?

Årskortsinnehavare och de som har sommarpaketet är garanterade en plats i samband med årskortsförturen. Därför inkluderas dessa inte i förturen för Mitt MFF vid hemmamatcher.

Hur fungerar förturen för familjemedlemmar?

Förtursmöjligheten avgörs av din individuella poängsumma. Därför måste alla medlemmar ha ett eget konto på Mitt MFF om de vill tillgodoräkna sig poäng för medlemskapet.

När spelas bortamatchen och när släpps biljetter?

Bortamatchen spelas torsdagen 11 augusti kl. 20:00. Vi återkommer med information kring biljetter till bortamatchen så fort som möjligt.

Vem kontaktar jag för frågor? 

Har du frågor kring biljetter kontaktar du biljett@mff.se

Om du har frågor kring Mitt MFF och inte hittar dina svar här kontakta vänligen mitt@mff.se

huvudpartners

officiella partners