Biljetter till hemmamatchen mot HSK Zrinjski

Publicerad 01 augusti 2019 i Nyheter

Vi är vidare till tredje omgången i kvalet till UEFA Europa League! Nu ställs vi mot HSK Zrinjski från Bosnien-Hercegovina. Vi börjar på hemmaplan den 8 augusti 19:00 och avslutar borta en vecka senare. Nedan följer information om biljetter till hemmamatchen.

köp biljett nu

Som alltid vid biljettsläpp till Europamatcher har årskortsinnehavare och medlemmar förtur till köp.

I årskortet ”Ståplats Allsvenskan” ingår inte förtur till Europaspel.

Priser

Vi fortsätter med samma prissättning som i tidigare Europakvalmatcher i år. Biljettpriserna motsvarar en allsvensk kategori 1-match, vår lägsta priskategori.

Mer information om våra biljettpriser finns här.

På norra läktaren gäller ståplatspriser trots att stolar är monterade på läktaren vid Europamatcher.

förmånliga familjebiljetter

Gå med familjen till förmånligt pris! Till matchen erbjuder vi upp till 6 familjebiljetter (max 2 vuxna) för 100 kr styck.

Vid en normalmatch finns det omkring 1 500 platser på familjeläktaren, men till den aktuella matchen utvidgar vi till omkring 2 900 familjeplatser. Familjeläktaren omfattar i normala fall sektion 20, 21 och södra delen av 22 – men utökas till matchen med sektion 37, 38, 39, 40, 41 och södra delen av 42.

Är du årskortsinnehavare på en annan sektion och vill ta med familjen? Kontakta biljett@mff.se för hjälp att byta plats och ta del av erbjudandet. Årskortsplatsen byts då mot en plats på södra läktaren och önskat antal biljetter runt om köps till.

köp familjebiljetter

Årskortsinnehavare (inkl. halvårskort) – 2-3 augusti

Alla årskortsinnehavare har förtur till biljettköp den 2–3 augusti från och med 10:00 den första dagen. För att köpa din biljett loggar du in med dina användaruppgifter på https://mff.tmtickets.se, där ligger biljetten förbokad i systemet. Efter genomförd betalning aktiveras biljetten på ditt årskort.

Du kan också köpa din biljett i biljettluckorna på Stadion som har öppet mellan 10:00-18:00 under fredagen den 2 augusti.

Medlemmar – 5 augusti

MFF:s medlemmar (betalning ska ha inkommit senast 1 juni 2019) har möjlighet till förtursköp måndagen den 5 augusti. Du har rätt till så många biljetter som ditt medlemskap står registrerat på. Exempelvis: ett enskilt medlemskap ger möjlighet att köpa en biljett och ett familjemedlemskap på fem medlemmar ger möjlighet att köpa fem biljetter.

Förturen startar klockan 10:00 den 5 augusti och stänger 23:59 samma kväll. Ett mail med länk och lösenord kommer att mailas ut i god tid innan medlemsförturen börjar.

Har du inte fått något mail när förturen börjat? Dubbelkolla gärna att mailet inte hamnat i din skräppost, annars kontakta biljett@mff.se.

Medlemmar kan även köpa sina biljetter i biljettluckan på Stadion som har öppet mellan 10:00-18:00 den 5 augusti. Ta med medlemskort/ID-handling.

Allmänheten – 6 augusti

Om det finns biljetter kvar efter att årskortsinnehavarna och medlemmarna har utnyttjat sin förtur kommer dessa att gå till allmän försäljning den 6 augusti klockan 10:00. Biljetterna säljs via Ticketmaster.se och i biljettluckorna på Stadion mellan 10:00-18:00 under tisdagen den 6 augusti.

köp biljett nu

Frågor

Vid frågor, kontakta biljett@mff.se.

biljetter till bortamatchen

Ska du se bortamatchen på plats den 15 augusti? Läs mer här.

huvudpartners

officiella partners