Biljetter till bortamatchen mot HSK Zrinjski (OBS! Ny avsparkstid)

Publicerad 31 juli 2019 i Nyheter

I den tredje omgången i UEFA Europa League-kvalet blir det spel mot HSK Zrinjski från Bosnien-Hercegovina. Bortamatchen i nästa omgång spelas torsdag 15 augusti 19:00 på Stadion Pecara i Siroki Brijeg.

Vi har tillgång till 1000 biljetter åt MFF:are till matchen i Bosnien-Hercegovina. För att förenkla försäljningen köper ni som tidigare vouchers via Ticketmaster. Vi återkommer med information om när du kan börja byta din voucher mot biljett, men allra senast kommer det att vara möjligt att göra bytet hos MFF:s personal utanför matcharenan.

Vår bedömning är att biljetterna kommer att räcka till alla MFF:are som vill se matchen. Då det vid vissa tidigare matcher, till exempel bortamatchen mot Chelsea FC, har funnits för få biljetter för att räcka till alla har vi för avsikt att lansera ett lojalitetsprogram som ger förtur till trogna åskådare. Systemet är ännu inte redo att fullt ut tas i bruk men vi kommer precis som i den tidigare rundan att använda en enklare version till den här matchen.

Försäljningen av vouchers i Ticketmaster sker från och med fredag 2 augusti. Klockan 08:00 öppnar försäljningen för årskortsinnehavare som också är medlemmar. Klockan 11:00 öppnar försäljningen för övriga årskortsinnehavare. Klockan 14:00 öppnar försäljningen för övriga medlemmar. Från klockan 16:00 är försäljningen öppen för alla.

Ett mail med en länk som ger respektive grupp tillgång till den prioriterade biljettförsäljningen kommer att skickas ut onsdag 31 juli. Länkarna fungerar fram till fredag 2 augusti klockan 16:00 när biljettförsäljningen öppnar för alla.

Spelplats

HSK Zrinjskis ordinarie hemmaplan i Mostar är inte godkänd för spel enligt UEFA:s krav i den tredje kvalomgången. Därför kommer matchen att spelas på Stadion Pecara i Siroki Brijeg. Avspark 19:00 (ändrat från 20:00). Siroki Brijeg ligger drygt två mil väster om Mostar.

biljettinformation i din mailkorg

Är du årskortsinnehavare och/eller medlem? Då gäller nedan datum för mailutskick.

Biljettinformation om bortamatchen mot HSK Zrinjski skickades ut onsdag 31 juli.
Biljettinformation om hemmamatchen mot HSK Zrinjski skickas ut fredag 2 augusti.

Frågor

Har du inte fått något mail? Dubbelkolla gärna om det hamnat i din skräppost.

Alla eventuella frågor hanteras av biljett@mff.se.

huvudpartners

officiella partners