Vidare till cupsemifinal efter Jörgensens dubbel

Publicerad 10 mars 2024 i Herr,Nyheter

Gästerna tog ledningen tidigt men MFF vände och vann kvartsfinalen mot IFK Norrköping med 5–2. Erik Bothem nickade in sitt första mål i MFF-tröjan och Sebastian Jörgensen blev tvåmålsskytt.

Sebastian Jörgensen gör sitt andra mål i matchen mot IFK Norrköping.

NYCKELHÄNDELSER

1′ Avspark i kvartsfinalen mot IFK Norrköping!

3′ Gästerna tar ledningen när man hittar in med en boll bakom MFF:s backlinje.

6′ Sebastian Nanasi får läget att replikera snabbt när han försöker placera in bollen efter ett lågt inlägg.

16′ MÅL! Berg Johnsen spelar läckert fram till Sebastian Jörgensen som kyligt placerar in bollen bakom Norrköpingsmålvakt.

36′ Stryger Larsen möter upp en fin krossboll, tar hjälp av Peña som med ett fin inlägg hittar Bothemis panna på bortre. Anfallarens nick är distinkt men går över.

47′ Sebastian Nanasi avancerar utanför straffområdet och går på avlsut. Gästernas målvakt styr undan till hörna.

50′ Lasse Berg Johnsen går på avslut från distans. Ny fin räddning från Norrköpings målvakt.

58′ Hög press leder till bollvinst utanför offensivt straffområde. Erik Botheim får läget men avslutet smiter precis utanför.

72′ MÅL! Busanello överlappar med Ali på vänsterkanten. Slår ett inlägg som Erik Botheim möter upp med pannan och nickar in 2–1.

77′ MÅL! Sebastian Jörgensen gör sitt anda mål för dagen när han med en läcker chip lyfter bollen över Norrköpings målvakt.

82′ MÅL! Taha Ali vinner en duell på mittplan, stormar mot offensivt straffområde och går på eget avslut, 4–1!

90′ Tim Prica reducerar för IFK Norrköping.

94′ Taha Ali snor åt sig bollen vid en Norrköpingshörna. Gästerna har flyttat upp samtliga spelare i offensivt straffområde och Ali kan promenera in med bollen i öppet mål.