Vi sänder matchen mot Vikingur Reykjavik

Publicerad 04 juli 2022 i Herr,Nyheter

MFF har köpt sändningsrättigheterna till hemmamatchen mot Vikingur Reykjavik. Matchen kommer visas på MFF Play Premium med uppsnack från klockan 18:40.

Malmö FF kommer tillsammans med ett externt produktionsbolag att sända hemmamatchen mot Vikingur Reykjavik i Europakvalet. MFF äger sändningsrättigheterna och den kommer därför endast att visas på MFF Play Premium.

Se matchen

Med abonnemang för 99 kr/mån får du ta del av allt innehåll på MFF Play Premium, inklusive kvalmatchen mot Vikingur Reykjavik, men du kan också köpa matchen separat för 149 kr under morgondagen, här.

I Europakvalet äger hemmalaget sändningsrättigheterna till matcherna.

UPPSNACK FRÅN KL 18:40

Sändningen startar klockan 18:40 för uppsnack där Saga Fredriksson och Mattias Larsson, med gäster och intervjuer, tar ett grepp om MFF och motståndare Vikingur. Vid avspark, klockan 19:00, tar Björn Nilsson och Olof Persson över från kommentatorsposition.

FRÅGOR OCH SVAR

Hur fungerar MFF Play Premium?
Allt material finnas tillgängligt via plattformen MFF Play Premium och länkadressen: https://mffplayppv.solidtango.com/.

Var tecknar jag abonnemang?
Du tecknar abonnemang här.

Vad kostar det?
Abonnemanget kostar 99 kr/mån och du kan välja att avsluta ditt konto när som helst.

Hur många kan använda samma konto?
Kontot är personligt och är endast tillåtet att användas av personen som tecknat abonnemanget. Malmö FF förbehåller sig rätten att i efterhand kontrollera och eventuellt stänga av kontoinnehavare som delar sändningen till obehöriga.

Jag har problem med att registrera användare på MFF Play Premium, vad gör jag?
Ta kontakt med support@solidtango.com.

Jag vill casta matchen till min tv via Apple TV, hur gör jag?
1. Anslut din Apple-enhet till samma wifi-nätverk som din Apple TV eller AirPlay 2-kompatibla smart-tv.
2. Leta upp videon/sändningen som du vill strömma.
3. Tryck på Airplay-knappen och strömma till exempelvis din Apple TV. 
Om du vill veta mer kan du läsa på Apples hemsida via länken här.

Jag vill casta matchen till min tv via Chromecast, hur gör jag?
I dagsläget har vi inget inbyggt stöd för Chromecast och därför fungerar det endast från Androidenheter eller webbläsare på datorn. Använd webbläsaren Google Chrome för bästa resultat. Du kan läsa mer om hur du går tillväga för att göra det via länken här.

Jag vill visa matchen på en restaurang, bar eller i en annan offentlig miljö, hur går jag tillväga?
Matchen kommer exklusivt att sändas på MFF:s egen plattform MFF Play Premium. Om man skulle vilja visa matchen i en restaurang, bar eller annan offentlig miljö, så krävs det en speciell visningslicens. Kontakta vår Affärsutvecklare Niklas Söderstrlöm för vidare information.

huvudpartners

officiella partners