Välkommen till MFF, Vladimir Rodic

Publicerad 08 juli 2015 i Nyheter

Malmö FF har skrivit kontrakt med den serbiske yttermittfältaren Vladimir Rodic. Han kommer närmast från FK Rad i serbiska ligan. Kontraktet gäller till och med 2018.

Vladimir Rodic är 21år och kan spela på båda kanterna på mittfältet. Efter att som 18- och 19-åring ha varit utlånad till andra serbiska klubbar har han etablerat sig i FK Rad. 

I Malmö FF kommer han att få tröja nummer 20 och han ansluter till träningen måndagen den 13 juli. 

Vladimir Rodic
Jag har hört många bra saker om Malmö FF och är väldigt exalterad och motiverad att bli en del av laget. Detta blir ett nytt kapitel i mitt liv som jag ser fram emot väldigt mycket. Som fotbollsspelare är jag snabb och teknisk. Jag har spelat som högermittfältare i mer eller mindre hela mitt liv men kan även spela ute till vänster. ” 

Daniel Andersson
Vladimir Rodic är en spännande yttermittfältare. Med sin snabbhet, styrka en mot en och vilja att arbeta hårt i båda riktningarna blir han ett värdefullt tillskott. I och med att han inte är mer än 21 år ser vi också potential för honom att utvecklas vidare i MFF.”

huvudpartners

officiella partners