Välkommen till Malmö FF, Samuel Kotto!

Publicerad 09 mars 2022 i Herr,Nyheter

Vi är glada att presentera den 18-årige mittbacken Samuel Kotto som ny spelare i föreningen.

Samuel Kotto har meriter från de äldre U-landslagen i Kamerun och kommer närmast från den kamerunska klubben Apejes de Mfou. Han var i Malmö på ett lyckat provspel i höstas, vilket nu har mynnat ut i ett A-kontrakt som sträcker sig till och med 2025.

Kotto ansluter till Malmö FF direkt och gör sin första träning med laget under onsdagen.

Andreas Georgson, sportchef:

– Samuel är en fysisk och spelskicklig mittback med stor potential. Vi är glada att vi kunnat knyta honom till oss och ser fram emot en lång framtid ihop.

– Under den inledande träningsperioden kommer vi utvärdera vilken matchningsmiljö som blir lämpligast för Samuel under vårsäsongen.

Samuel Kotto:

– När jag kom hem från provspelet kände jag att jag ville tillbaka till Malmö FF. Nu är min dröm uppfylld. Alla har tagit hand om mig väl och fått mig att känna mig välkommen.

– Jag har sett matcher här och upplevt atmosfären. Men också följt klubben via sociala medier och haft koll på hur det gått i svenska ligan och Champions League. Det känns väldigt bra att vara här nu.

huvudpartners

officiella partners