Välkommen till Malmö FF, Jonas Knudsen!

Publicerad 20 juni 2019 i Nyheter

Malmö FF är glada att kunna presentera Jonas Knudsen som ny spelare i föreningen. Han ansluter på fri transfer efter fyra år i engelska Ipswich Town och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med 2023.

Jonas Knudsen är en 26-årig dansk försvarsspelare som närmast kommer från spel i Ipswich Town i engelska The Championship. Han började sin seniorkarriär i Esbjerg fB, en klubb som han representerade i sex år innan han tog steget till Ipswich Town år 2015.

Under sina fyra år i Ipswich spelade Jonas Knudsen närmare 150 matcher för klubben och han har också representerat sitt Danmark både på ungdomsnivå och A-lagsnivå. Bland annat ingick han i den danska VM-truppen år 2018 och spelade från start i åttondelsfinalen mot Kroatien.

Jonas Knudsen ansluter till MFF-truppen den 1 juli och kommer att bära tröja nummer 3.

Daniel Andersson
– Det känns väldigt bra att vi har knutit till oss Jonas. Han har en profil och flera egenskaper som vi har sökt efter länge. Han har en bra vänsterfot och kan användas i hela trebackslinjen men även som ytterback. Det är en spelare på hög nivå som är väldigt professionell i allt han gör och han kommer att hjälpa oss mycket framöver.

Jonas Knudsen
– Det känns riktigt bra. När jag hörde om intresset från MFF så var det ingen tvekan. Det är en klubb med höga ambitioner och det lockar mig. Här ska man vinna varje match, vinna titlar och spela i Europa. Det känns fantastiskt att vara en del av den här klubben och det här laget.

huvudpartners

officiella partners