Välkommen till Malmö FF, Eric Larsson!

Publicerad 09 november 2017 i Nyheter

Malmö FF är glada att presentera Eric Larsson som ny spelare i föreningen. Den 26-årige högerbacken har skrivit på ett avtal som sträcker sig till och med 2021.

Eric Larsson kommer senast från spel i GIF Sundsvall, där han med bland annat tre mål och fyra målgivande passningar varit en tongivande spelare under den gångna säsongen. De framgångsrika insatserna på högerbackspositionen gav honom en nominering till ”Årets försvarare” i Allsvenskans Stora Pris 2017. Tidigare i karriären har han också representerat Gefle IF och totalt har han noterats för 117 allsvenska matcher.

Eric Larssons 4-årskontrakt med Malmö FF träder i kraft från och med 1 januari 2018. Han gör sin första fotbollsträning med laget den 8 januari och kommer att bära den himmelsblå tröjan med nummer 2 på ryggen.

Daniel Andersson, sportchef

– Eric Larsson är en skicklig offensiv ytterback. Han har en bra inställning och har hållit en jämn, hög nivå under hela säsongen. Vi tror att han kommer att få ut ännu mer av sina kvaliteter i Malmö FF.

Eric Larsson– Jag har en energisk spelstil, ger alltid hundra procent för laget och gillar att fylla på offensivt. Det spelet tror jag att jag kommer att få ut mycket av i MFF. Det känns fantastiskt roligt och inspirerande att få dra på sig Malmötröjan. Jag vet hur taggad man blir av att spela på Swedbank Stadion som motståndare och kan bara tänka mig hur det är att ha supportrarna i ryggen istället för emot sig. 

huvudpartners

officiella partners