Välkommen till Malmö FF, Ema Paljevic!

Publicerad 08 januari 2024 i Dam,Nyheter

Malmö FF skriver kontrakt med den 22-åriga forwarden Ema Paljevic.

SPELARFAKTA

Namn: Ema Paljevic
Födelsedatum: 2001-02-01
Moderklubb: Kållereds SK
Tidigare klubbar: Jitex BK, Bollstanäs SK, AIK

Ema Paljevic.

Ema Paljevic har skrivit på för Malmö FF inför säsongen i Elitettan 2024 och kommer närmast från Jitex BK där hon i fjol gjorde 18 mål på 23 matcher i Elitettan.

Ema Paljevic A-lagsdebuterade för Jitex BK redan som 16-åring och har även hunnit spela på Elitettan-nivå för Bollstanäs SK och AIK. Inför säsongen 2023 återvände Ema Paljevic till Jitex BK där hon blev lagets bästa målskytt och trea i Elitettans totala skytteliga.

Nu hälsar vi Ema varmt välkommen till himmelsblått!

daniel andersson, sportchef

– Ema är en spelare som är otroligt duktig i sista tredjedelen, hon är stark en mot en och en bra avslutare. Med sina 18 mål ifjol visade hon att hon håller hög klass i Elitettan och hon har lång erfarenhet från spel på elitnivå. Hon kommer dessutom passa väldigt bra in i vårt sätt att spela.

Ema paljevic

– Det känns kul att vara här och jag ser fram emot att träffa laget och komma igång med säsongen. Här finns fantastiska förutsättningar och stora möjligheter att lyckas. MFF är en förening med höga ambitioner och jag vill gärna vara med på resan och hjälpa laget uppåt.

– Jag är en allroundspelare, gillar att vara överallt på planen och ha mycket boll. I övrigt är min största styrkor att jag är snabb och teknisk.

huvudpartners

officiella partners