Välkommen till Malmö FF, Alexander Jeremejeff!

Publicerad 23 juli 2016 i Nyheter

Malmö FF har förvärvat Alexander Jeremejeff från BK Häcken. Kontraktet löper till och med 31 december 2019.

Alexander Jeremejeff är en 22-årig anfallare som de senaste tre säsongerna har representerat BK Häcken i Allsvenskan. Han kom fram som ungdomsspelare i Örgryte IS men gick som 18-åring vidare till Qviding FIF för att få mer speltid i A-laget. I Qviding gjorde han 14 mål i division 1 säsongen 2013, varefter han värvades till BK Häcken. Under tiden i BK Häcken har han gjort 17 mål på 49 tävlingsmatcher.

Alexander Jeremejeff är spelklar för Malmö FF med omedelbar verkan och kommer att spela med tröjnummer 11.

Alexander Jeremejeff
”Det som intresserar mig mest med Malmö FF är vinnarkulturen. Som spelare höjer man sig när det finns krav runtomkring. MFF slåss alltid om SM-guld och det är något jag vill vara en del av.”

Daniel Andersson
”Alexander Jeremejeff har gjort bra prestationer i Allsvenskan och är en spelare med stor potential. Han har en intressant kombination av egenskaper i och med att han är stor, har bra teknik och dessutom är ganska snabb. Som spelare har han fått kämpa för att komma framåt i karriären och det har medfört ett starkt driv att utvecklas. Vi tror att den miljö Malmö FF erbjuder kommer att bidra till fortsatt utveckling som förhoppningsvis gör att han kan förverkliga hela sin potential.”

Ladda ner högupplöst pressbild (Foto: Malmö FF)

huvudpartners

officiella partners