Välkommen till Malmö FF, Adi Nalic!

Publicerad 16 november 2018 i Nyheter

Malmö FF är glada att presentera Adi Nalic som ny spelare i föreningen. Den 20-årige offensive spelaren har skrivit på ett kontrakt med MFF som sträcker sig till och med 2022.

Adi Nalic kommer senast från Landskrona BoIS, dit han flyttade från Mjällby AIF inför säsongen 2017. Under sitt första år i den svartvitrandiga tröjan hjälpte han laget tillbaka till elitfotbollen och i år har han stått för fem mål och åtta målgivande passningar på 27 matcher i Superettan.  

4-årskontraktet börjar gälla den 1 januari och Adi Nalic ansluter till truppen i samband med detta. Han kommer att bära den himmelsblå tröjan med nummer 22 på ryggen.

Adi Nalic:
– Jag är en individuellt skicklig spelare, som samtidigt är en bra lagspelare. Mina största styrkor är min teknik och arbetskapacitet. Jag jobbar mycket både offensivt och defensivt och rör mig på stora ytor över hela planen.

– MFF är Sveriges största klubb och när jag hörde om intresset var det ett ganska lätt val. När jag var yngre såg jag en del MFF-matcher. Här ska jag spela en dag, tänkte jag. Att jag nu ska få spela framför supportrarna på Stadion, det är lite av en dröm.

– Jag ser fram emot att börja träna med laget. När matcherna väl drar igång hoppas jag på att kunna bidra med mål och assists.

Daniel Andersson:
– Vi har följt honom ett bra tag. Han har senast varit i Landskrona som har haft det tufft men där han ändå har gjort en bra säsong. Han har spetsegenskaper inom avslut och teknik som är väldigt spännande.– Jag tror att han kan utvecklas ännu mer i vår miljö. Han har glöd och rätt inställning. Det är en kille som är beredd att jobba väldigt hårt för att bli bättre.

huvudpartners

officiella partners