TV: Inför Juventus FC – Malmö FF

Publicerad 07 december 2021 i Herr,Nyheter

Det är dags för årets sista gruppspelsmatch i UEFA Champions League. Malmö FF är i Turin för att ta sig an Juventus och här är presskonferensen och Jon Dahl Tomassons kommentarer inför avslutningen.

Om matchen

Juventus FC – Malmö FF
Onsdag 8 december 18:45
Juventus Stadium

Se matchen på C More.

Jon Dahl Tomasson om…

.

…skadeläget

Under säsongen har vi stundtals saknat 8-9 spelare och det märks så klart i varje lag. Oscar kommer inte spela imorgon, inte heller Sören. Ola, Jonas och Felix är långtidsskade. Det betyder att fem spelare som skulle kunna startat är borta. Men vi har många bra spelare.

…att vi saknar en möjlighet att gå vidare från gruppen

Vi gjorde en bra prestation mot Zenit och ledde innan det märkliga VAR-beslutet. Om vi hade vunnit den hade vi spelat för avancemang till slutspelet i Europa League. Men vi jagar ett bra resultat. Vi har vunnit ligan för andra året i rad och kvalificerat oss för den största klubblagsturneringen. Vi vill avsluta den här historiska säsongen med ett bra resultat imorgon.

…att ge allt för ett bra resultat

Vi försöker alltid vinna. Killarna är väldigt ambitiösa. Det har en stor framgång att vinna ligan och både vi och supportrarna har firat. Men spelarna är mycket professionella. Vi vill avsluta det här året på ett perfekt sätt och kommer att gå för det imorgon.

Presskonferens

huvudpartners

officiella partners