TV: Detta gäller för besökare på Eleda Stadion

Publicerad 08 april 2021 i Nyheter

MFF:s VD Niclas Carlnén om hur föreningen kommer att agera gällande besökare på Eleda Stadion utifrån de olika rådande regelverken.

I filmen förklarar Malmö FF:s VD Niclas Carlnén hur de olika rådande regelverken tills vidare påverkar besökare på Eleda Stadion.

Servering i Restaurang 1910
I Restaurang 1910 på Eleda Stadion kommer Malmö FF att med stöd i lagen om tillfälliga smittskyddsåtgärder på serveringsställen erbjuda servering av mat och dryck för ett begränsat antal klubbstolsinnehavare. Besökarna kommer att kunna se den för dagen aktuella hemmamatchen på storbildsskärmar men får inte lov att gå ut i arenarummet.

Servering i loger
I hälften av logerna på Eleda Stadion kommer Malmö FF med stöd i lagen om tillfälliga smittskyddsåtgärder på serveringsställen erbjuda servering av mat och dryck till föreningens samarbetsföretag i Nätverket. I en enkelloge innebär det servering för max 4 personer. Besökarna vistas enbart inne i logen och får inte lov att kliva ut i arenarummet.

Uthyrda loger på årsbasis
Malmö FF har även strax under 20 loger som är uthyrda på årsbasis. Med stöd i regelverket för privata sammankomster och tillfälliga smittskyddsåtgärder, förfogar logeinnehavaren över logen och en avgränsad yta på balkongen utanför under hela hyresperioden. Detta gäller därmed också vid de tillfällen Malmö FF samtidigt spelar match.

huvudpartners

officiella partners