Truppen inför cupmatchen mot Jönköpings Södra IF

Publicerad 10 maj 2011

Roland Nilsson presenterade sin trupp mot Jönköpings Södra IF och det blev tillslut 19 spelare beroende på lite skavanker hos vissa spelare. Läs truppen och lite om skadeläget.

Truppen
Målvakter: Dusan Melicharek, Dejan Garaca
Backar: Ulrich Vinzents, Filip Stenström, Daniel Andersson, Markus Halsti, Pontus Jansson, Yago Fernandez, Tobias Malm, Ricardinho
Mittfältare/Anfallare:Guillermo Molins, Miljan Mutavdzic, Amin Nazari, Wilton Figueiredo, Jimmy Durmaz, Daniel Larsson, Alex Nilsson, Dardan Rexhepi, Simon Kroon(född  -93) 

Roland Nilsson om skadeläget
*Yago Fernandez har en svullnad i närheten av hans ena knä. Vi får se hur det känns imorgon, Filip går in istället i så fall.

*Jeffrey Aubynn fick ett knä högt upp på låret, precis under höftkulan med en ordentligt blödning till följd men han skall nog vara redo på söndag

*Agon Mehmeti fick en hjärnskakning i söndags. Vi tar huvudskador på största allvar och det Agon behöver nu heter hjärnvila så vi tar en dag i taget.

*Jiloan Hamad har haft en svullnad i höftleden och fick en spruta igår. Vi hoppas han är tillgänglig på söndag.

* Daniel Andersson känner sig sliten i höft och knä, men Danne är Danne. Vi har ett snack imorgon

Sedan tidigare så har ju Johan Dahlin en känning i bukmuskelaturen och Jasmin Sudic opererad för en korsbandsskada. Dessutom står Ivo Pekalski över den här matchen

Roland Nilsson om matchen
– Vi vill naturligtvis inte riskera att någon skada förvärras och det är många matcher som skall spelas framöver men samtidigt går vi in i cupen för att vinna den. Cupmatchen är ett bra tillfälle att få igång vårt anfallsspel och skapa många målchanser. Samtidigt vet vi att för många av de här lagen är det årets match och de kommer att jobba och slita så det gäller att vi får utdelning på våra chanser.

Mer om information om matchen hittar man här

Följ direktrapporteringen från matchen på everysport och sverigesradio.se
Fotboll skall ses live men om man av någon anledning inte kan närvara så följer man matchen bäst på Everysports direktrapportering.

Matchen mellan Jönköpings Södra IF och Malmö FF sänds även i sin helhet på via Sveriges Radios lokala webbsändningar www.sverigesradio.se/jonkoping

Diskutera på Facebook
Vill man hålla sig uppdaterad och diskutera Malmö FF så kan man göra som över 27 000 andra himmelsblå nämligen följa oss på Facebook.