Träningslägret avslutades med två segrar

Publicerad 10 februari 2023 i Herr,Nyheter

Näst sista dagen av träningslägret i Spanien bjöd på två segrar och hela sju mål framåt. Norska Vålerenga IF besegrades med klara 3–0 innan en tajt match mot danska AGF Århus slutade med himmelsblå seger, 4–3.

Mohammed Buya Turay blev tvåmålsskytt mot AGF Århus.

NYCKELHÄNDELSER: MFF–VÅLERENGA

Minut 3: MÅL! Tidigt ledningsmål när Taha Ali hittar AC som elegant styr in bollen i mål.

Minut 12: MÅL! Samma kombination igen – Taha Ali till Christiansen som vänder upp i straffområdet och placerar in bollen med vänsterfoten.

Minut 32: Och där kom trean, alla från kapten Anders Christiansen!

NYCKELHÄNDELSER: MFF–agf

Minut 15: MÅL! Sören Rieks och Moustafa Zeidan slår till bollen på en retur och vi är i ledning efter kvarten spelad! Svårt att se vem av spelarna som var sist på bollen.

Minut 19: AGF kvitterar till 1-1.

Minut 25: MÅL! Buya Turay tar sig förbi på egen hand och sätter bollen i nät. Vi återtar ledningen i matchen.

Minut 53: Kvitterat, 2–2, i början av den andra halvleken.

Minut 65: MÅL! Patriot hittar Buya Turay i djupled som placerar in bollen och därmed gör sitt andra mål för dagen!

Minut 68: Utökad ledning! Patriot Sejdiu!

Minut 77: AGF reducerar från straffpunkten.

Laguppställning: MFF–VÅLERENGA