Talangvecka hos Malmö FF ***

Publicerad 13 juli 2012

Under v.29 arrangerar Malmö FF en inbjudningsvecka för talangfulla spelare från dels vår egen U19/U21 trupp och dels från seniorlagen i serierna just under allsvenskan.

Syftet med veckan är att testa ut unga spelare som gjort bra ifrån sig på seniornivå och testa dem i träning och match med några av våra egna äldre talanger.

Spelarna kommer att träna på stadionområdet måndag (12.00), tisdag (12) och onsdag (10) ***OBS! Fel utskrivet tidigare***. På torsdagen har vi sedan möjlighet att testa spelare i U21-matchen mot Falkenbergs FF som flyttats till Malmö och kommer att spelas antingen på Malmö Stadion eller någon av träningsplanerna kl 15.00 den 19/7. Beslut om vilka spelare som ska delta i matchen tas under träningsveckan.

Talangveckan är ett projekt som organiseras av vår A-lagsorganisation och 2 av de 3 träningarna leds av Rikard Norling samtidigt som sportchef Per Ågren och chefsscout Vito Stavljanin kommer att bevaka samtliga träningspass och matchen.

Spelarna som kommer att delta under veckan är följande:
Stefan Ilic Lunds BK
Norlla Amiri Lunds BK
Saman Ghoddos LB07
Smajil Suljevic Stoke City FC
Andrew Michael Dynamos FCA
Zinjar Hamasaid BK Forward
Josef Hällgren Lärje/Angered IF
Charbel George Arameiska/Syrianska Botkyrka IF
Pa Konate Malmö FF
Alexander Blomqvist Malmö FF
Egzon Sekiraca Malmö FF
Pawel Cibicki Malmö FF
Simon Forsén Malmö FF (Mv)
Sixten Mohlin Malmö FF (Mv)
Elon Keymer Skövde AIK*
John Junior Syrianska Kerburan Västerås*
Dijan Vukojevic Råslätts SK

*Tillkommit sedan första uppdateringen.

Hösten 2011 genomförde vi ett liknande läger för första gången. Följden då blev att ungdomslandslagsspelaren Marcus Haglind Sangré värvades från Linköping och möjligen hittar vi något nytt guldkorn denna gång.