Tack för din tid i MFF, Vito Stavljanin!

Publicerad 20 juli 2021 i Herr,Nyheter

Efter tretton år som chefsscout i MFF lämnar Vito Stavljanin för ett nytt uppdrag som sportchef i Östers IF.

Vito Stavljanin kom till Malmö FF 2008 och har under sina tretton år bidragit till att föreningen tagit sex SM-guld och kvalat in till fem Europagruppspel. Nu väntar ett nytt uppdrag som sportchef i superettan-klubben Östers IF, en roll han tillträder med omedelbar verkan.

Malmö FF tackar Vito Stavljanin för hans arbete och önskar honom lycka till i Östers IF!

Daniel Andersson, sportchef:

– Vito har gjort ett fantastiskt arbete för klubben under alla de här åren. Han har bidragit till alla de framgångar som vi har haft med scoutingen så det blir ett stort tapp som vi får fylla. Vito är en väldigt varm och härlig människa som lagt ner sin själ i MFF. Vi har alltid haft en jättefin dialog under de här åren och jag hoppas att den fortsätter framöver också.

Vito Stavljanin:

– Under min tid i Malmö har jag upplevt någonting som väldigt få personer i svensk fotboll har haft möjlighet att få uppleva. Det känns vemodigt att lämna efter 13 år, men jag är verkligen tacksam och stolt över den här tiden i klubben. Det har varit fantastiskt att jobba med så många duktiga människor, väldigt spännande och utvecklande både yrkesmässigt och personligt. Tack alla underbara MFF:are, jag hoppas att våra vägar korsas igen och lycka till framöver.

huvudpartners

officiella partners