Tack för din tid i MFF, Egzon Binaku!

Publicerad 29 mars 2019 i Nyheter

Malmö FF har kommit överens med IFK Norrköping om en övergång för Egzon Binaku. Övergången träder i kraft med omedelbar verkan.

Egzon Binaku kom till Malmö FF från BK Häcken i december 2017. Han gjorde sin första tävlingsmatch för klubben när han hoppade in i samband med segern mot Dalkurd FF i Svenska cupens gruppspel i februari 2018. Senare under säsongen gjorde han även A-landslagsdebut för Albanien.

Totalt blev det 18 allsvenska framträdanden, 5 cupmatcher och 2 inhopp i Europaspelet för Egzon Binaku i den himmelsblå tröjan.

Malmö FF tackar Egzon Binaku för hans insatser för föreningen och önskar honom lycka till framöver!

Egzon Binaku:

– Den senaste tiden har jag inte varit på planen särskilt mycket och därför väljer jag en ny utmaning. Även om det inte gick som jag hade hoppats är jag glad för tiden i MFF. Det var många fina ögonblick.

– Jag vill tacka alla för året som varit. Det har varit otroligt mäktigt att spela framför MFF:s supportrar.

Daniel Andersson:

– Han värvades in som en vänsterback och började lovande. Sen har han fått stå tillbaka för vårt spelsystem eftersom vi inte riktigt spelar med en vänsterback längre. Han har inte fått så mycket speltid som varken vi eller han önskat och därför känns detta som en bra lösning.

– Han har visat stor professionalitet varje gång han spelat för oss. Trots begränsat med speltid har han hela tiden varit bra mot lagkamrater och tränare och hållit huvudet högt.

huvudpartners

officiella partners