Tack för din tid i Malmö FF, Fredrik Jahnfors!

Publicerad 01 november 2023 i Dam,Nyheter

Efter fyra framgångsrika år i Malmö FF väljer Fredrik Jahnfors att gå vidare till nya utmaningar.

Fredrik Jahnfors.

Fredrik Jahnfors rekryterades som huvudtränare för damlaget inför återstarten 2020 och ledde Malmö FF till tre raka seriesegrar. Inför säsongen 2023 anställdes Maxim Khalil som ny huvudtränare och Jahnfors tog rollen som assisterande tränare när laget säkrade avancemang till Elitettan.

Fredrik Jahnfors går nu vidare i karriären och lämnar därmed Malmö FF. Vi tackar honom för hans insatser i föreningen!

Daniel Andersson, sportchef

– Fredrik har gjort ett ypperligt jobb med damlaget och haft en stor del i de framgångar vi haft de senaste åren. Med sin kloka ledarstil och målmedvetenhet har laget utvecklats och det har varit en fantastisk resa att få följa. Han har dessutom varit väldigt uppskattad bland spelare och övriga ledare. Jag vill tacka Fredrik för hans tid här och samtidigt önska honom lycka till framöver.

Fredrik Jahnfors

– Det har varit fyra fantastiska år i klubben i mitt hjärta och jag vill särskilt tacka alla spelare som har varit med under min tid med damlaget. Tillsammans har vi lyckats vinna 74 raka seriematcher och jag tror inte att alla utifrån har förstått vilket enormt uppoffrande arbete våra spelare har lagt ned vecka ut och vecka in, år efter år, för att lyckas med detta. Det har varit en förmån för mig att arbeta tillsammans med dessa otroliga tjejer och jag är så stolt över var och en som har varit med på resan.

En längre intervju med Fredrik Jahnfors publiceras på mff.se senare.

huvudpartners

officiella partners