Tack för din tid i Malmö FF, Bonke Innocent!

Publicerad 13 januari 2022 i Herr,Nyheter

Efter 4,5 framgångsrika år i föreningen lämnar Bonke Innocent Malmö FF efter att hans kontrakt löpt ut.

Bonke Innocent lämnar Malmö FF.

Bonke Innocent, född i Kaduna i Nigeria, kom till Malmö FF sommaren 2017 från norska Lilleström SK, där han spelade totalt 54 matcher i den norska högstaligan.

Efter en tuff start i den himmelsblå tröjan utvecklades Bonke Innocent till en viktig spelare i truppen. Under sina år i Malmö FF vann han tre SM-guld, kvalificerade sig för slutspel i UEFA Europa League två gånger och ett gruppspel i UEFA Champions League.

Förra säsongen deltog Bonke i sju av åtta kvalmatcher till Champions League och startade dessutom samtliga MFF:s gruppspelsmatcher i samma turnering. Efter sina prestationer belönades han även med en plats i Nigerias landslagstrupp och efterföljande landslagsdebut.

När Bonke Innocent nu lämnar föreningen står han noterad för sammanlagt 121 matcher i MFF-tröjan.

Malmö FF tackar Bonke Innocent för hans insatser och önskar honom all lycka i framtiden!

Andreas Georgson, sportchef

– Bonke är väldigt uppskattad för det han gjort i MFF både på och utanför planen, men den här gången lyckades vi inte hitta en väg vidare tillsammans. Vi vill tacka honom för hans insatser för föreningen och önskar honom lycka till i nästa steg i karriären.

Bonke Innocent

– Jag har alltid uppskattat allt stöd jag fått från supportrarna under min tid i Malmö FF. Den kärlek och tacksamhet jag känner gentemot dem går inte att beskriva med ord, men jag älskar dem alla och Malmö FF kommer alltid vara mitt lag. Klubben har för evigt en stor plats i mitt hjärta.

huvudpartners

officiella partners