Supporterinformation till dig som är på plats i London

Publicerad 19 oktober 2021 i Herr,Nyheter

Här följer viktig information till dig som är i London och ska se matchen mot Chelsea FC på plats.

Vår entré och sektion

Entrén till vår sektion ligger vid Stamford Gate. Bortasektionen öppnar 1,5 timme före avspark, det vill säga klockan 18:30 lokal tid. För att komma in till arenaområdet och vår sektion rekommenderas att gå runt Stamford Bridge genom Stamford Gate som ligger på Fullham Road.

Alla besökare på Stamford Bridge måste genomgå en visitation. Detta i kombination med att samtliga besökare behöver visa upp giltigt vaccinbevis eller ett negativt antigentest kommer att medföra köer och det kan därför kan det ta lång tid att att ta sig in på bortasektionen. Vi rekommenderar därför alla MFF-supportrar på plats att komma i god tid före matchstart.

Ingen fri placering gäller på vår sektion utan alla supportrar måste se matchen från den plats som står på ens sin biljett.

Det är inte tillåtet att ta in större väskor än ett A4 ark. Större kameror, cigaretter eller e-cigaretter är inte tillåtet att ta med sig in på arenan. Snus får medtas om de ligger i en plastpåse.

Observera att Stamford Bridge är en kontantfri arena.

Notera även att du kommer behöva bära munskydd i alla inomhusområden på arenan, inklusive gångarna, förutom när du äter eller dricker. Munskydd krävs inte när du sitter eller går utanför arenan.

UTLÄMNING AV BILJETTER

Ni som har Vouchers med er till London kan byta dessa till giltiga matchbiljetter under matchdagen. Utbytet sker på 55 Broadway (korsningen mellan St Ermin´s Hill och Broadway) vid tunnelbanestationen St James Park mellan klockan 12:30 – 13:30 eller 15:30 – 17:00. Se bild nedan. Vänligen notera att ett fåtal biljetter på vår nedre sektion har blivit blockade av Chelsea FC. Ett antal supportrar kommer därför bli omplacerade vid entrén.

Flaggor och banderoller

Det är inte tillåtet att ta in flaggpinnar, flaggor och banderoller på Stamford Bridge. Malmö FF har jobbat för att få till en ändring men utan resultat. Tas ett nytt beslut kommer det att meddelas.

Samlingsplats med marsch

Likt när vi möte Chelsea FC i Europa League 2019 arrangeras en supportersamling på Earls Court. Pubarna och restaurangerna Earls Court Tavern, Prince of Teck och The Courtfield Tavern är förbereda att ta emot bortasupportrar.

En gemensam marsch från Earls Court till Stamford Bridges kommer att äga rum klockan 18:00. Anledningen till den tidiga avgången är för att säkerställa att alla supportrar kommer in i tid till avspark.

VIKTIG INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

För att komma in på Stamford Bridge krävs giltig legitimation och vaccinbevis eller ett negativt antigentest som är max 48 timmar gammalt. Det är möjligt att beställa ett grattis antigentest här Order coronavirus (COVID-19) rapid lateral flow tests – GOV.UK (www.gov.uk)

Aktuell information kring inresa till Storbritannien finns på swedenabroad.se

Du kommer att behöva bära munskydd i alla inomhusområden på arenan, inklusive gångarna, förutom när du äter eller dricker. Munskydd krävs inte när du sitter eller går utanför arenan.

huvudpartners

officiella partners