Supporterinformation inför Kalmar borta

Publicerad 06 oktober 2023 i Nyheter

På söndag är det dags för bortamatch mot Kalmar FF och ett stort MFF-följe kommer att vara på plats. Här är all info till dig som ska stötta laget på Guldfågeln Arena.

Kalmar FF – Malmö FF
Söndag 8 oktober 15:00
Guldfågeln Arena

Biljetter

Biljetterna till våra tilldelade sektioner är slut. Om du vill gå på matchen rekommenderas du att köpa biljett på sittplats sektion N. Köp biljett här.

Sektioner

Vi har blivit tilldelade bortastå och sittplats sektion M. Entréerna till dessa sektioner är placerade norra sidan av arenan och fri placering gäller. Insläppet öppnar klockan 13:30.

Mat och dryck

På arenan finns sedvanligt kioskutbud samt dryck.

Samlingsplats

MFF Support har bokat Krögers och O’Learys som samlingspubar.

Parkering och transport till Arenan

Det finns gott om parkeringsmöjligheter vid Guldfågeln Arena och parkeringen vid Gastens träningsplaner rekommenderas för dig som kommer med bil. Det finns även bra parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken och vid Hansa City.

Tänk på att det är långt till arenan från de centrala delarna av Kalmar, så gång eller marsch är inte att rekommendera. Gå till www.klt.se för att se tidtabell och priser för lokala kollektivtrafiken. Det tar ungefär 12 minuter med buss från centrum till arenan.

INGEN skadegörelse

Skadegörelse och uppsättning av klistermärken orsakar stora kostnader för Malmö FF. Klistermärken som sätts upp på arenan städas bort och MFF faktureras för kostnaden. På vissa arenor i Sverige faktureras 100 kr för varje klistermärke.

Skadegörelse på samlingsplatser kan försämra möjligheterna att pubar och restauranger tar emot supportrar i framtiden.

SLO:ER PÅ PLATS

SLO:er på plats är Riad Muhammed och Pierre Nordberg (0702-19 37 43).

Bortakort

Du som har bortakortet visar upp det i entrén vid bortastå.

huvudpartners

officiella partners