Supporterinformation inför Hammarby borta

Publicerad 15 september 2023 i Herr,Nyheter

På söndag beger sig nästan 2000 MFF:are till Stockholm för att stötta laget på plats mot Hammarby IF. Läs allt du behöver veta inför ditt besök på Tele2 Arena här.

Hammarby IF – Malmö FF
Söndag 17 september 15:00
Tele 2 Arena
TV: Discovery+

Entré

Entrén öppnar 14:00. Ingång till bortasektionen sker genom ingång P, vid den sydöstra sidan av arenan. Bortakortsinnehavare kvitterar ut sin biljett vid inskanningen.

Niclas carlnén gästar medlemsträffen i stockholm

Dagen innan matchen, lördagen den 16 september, gästar föreningens vd Niclas Carlnén medlemsträffen på Retro Fridhemsplan. Tillsammans med SLO Pierre Nordberg kommer han att ge en uppdatering om året samt svara på frågor från medlemmar.

Medlemsträffen börjar 13:00 och medlemskap är obligatoriskt för att närvara, men går att lösa på plats. Damernas match mot Lödöse Nygård klockan 14:00 kommer också att sändas på restaurangen.

samlingspub

MFF Support och MFF:are i Stockholm har bokat pubarna Retro och Hirschenkeller på Fridhemsplan som samlingsplats. Pubarna öppnar klockan 11:00.

Så tar du dig till tele2 arena

Vi rekommenderar att ta tunnelbanan till station Blåsut för att sedan promenera till Tele2 Arena. Det kommer att gå ett extrainsatt tåg för MFF:are klockan 13:30 från Fridhemsplan direkt till Blåsut.

parkering

Det finns begränsat med parkeringsmöjligheter. Vi rekommenderar att ni parkerar vid en tunnelbanestation och sedan tar er till station Blåsut och därifrån promenera till arenan.

mat och dryck

På arenan finns traditionellt kioskutbud samt dryck.

mitt mff

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

observera

Skadegörelse och uppsättning av klibbor orsakar stora kostnader för Malmö FF. Klistermärken som sätts upp plockas ner direkt efter matchen och kostnaden för städningen faktureras MFF för. På vissa arenor i Sverige faktureras 100 kr för varje klistermärke som tas.

huvudpartners

officiella partners