Supporterinfo inför IK Sirius – MFF

Publicerad 04 juli 2018 i Nyheter

Lördagen den 7 juli klockan 13:00 ställs Malmö FF mot IK Sirius på Studenternas IP i Uppsala. Här är information till dig som ska stötta oss på plats i den allsvenska omstarten.

IK Sirius – Malmö FF
Lördag 7 juli 13:00
Studenternas IP

Tidigare matchstart
Först och främst vill vi återigen upplysa om den flyttade starttiden. Matchen kommer att börja klockan 13:00 eftersom Sveriges herrlandslag spelar kvartsfinal i fotbolls-VM klockan 16:00 (som var ursprunglig matchstart).

Insläpp, service och biljetter
En ny tillfällig läktare har byggts för gästande supportrar: Bortastå (sektion S3). Inpassering genom den Södra entrén, mot Ulleråkersvägen.

Stor entré samt evenemangsyta finnes. Bra service samt fullt utbud. Kommer att vara försäljning av hamburgare samt säljas folköl. Samma service som på övriga arenan.

Köp biljett här. OBS! Endast förköp – ingen biljettförsäljning till vår sektion på plats.

Har du biljett i mobilen? Se till att alla dina biljetter går att ”blippa”. Höj ljusstyrkan på din mobilskärm och se till att den inte har några sprickor som kan störa avläsningen av streckkoden.

Entréerna öppnar 12.00.

Kontantfritt
Studenternas IP är en kontantfri arena. Detta gäller såväl i kiosker och VIP-utrymmen som i entréer. Du kan istället betala med kort eller Swish på arenan.

Parkering för bussar
På anvisad plats av personal från IK Sirius. Bussparkering finnes i direkt anslutning till gästande sektion, södra kortsidan, ståplats, Ulleråkersvägen.

Övrigt
Mer information för bortasupportrar finns att läsa på IK Sirius webbplats här

huvudpartners

officiella partners