Supporterinfo inför IFK Göteborg borta

Publicerad 28 mars 2017 i Nyheter

På lördag är det äntligen dags för allsvensk premiär och om du tillhör de tusentals MFF:are som ska se matchen på plats har vi samlat viktig information till dig inför ditt besök på Nya Ullevi.

Biljett till bortasektionerna

De sektioner som tilldelats Malmö FF:s supportrar är slutsålda. Biljetterna kan läsas direkt från smartphones, full ljusstyrka rekommenderas på displayen.

Bortaentré och sektioner

Ä, Ö och O har en egen entré (se arenakarta) och ligger på södra sidan av arenan. Insläppet öppnar 11:30.

De som har biljett på bortasektion Ä/Ö kan röra sig fritt mellan de sektionerna men bortasektion O är en egen sektion och publiken där kommer inte att kunna röra sig till de andra bortasektionerna.

Bortasektionen Ä/Ö har inget tak. Bortasektion O har delvis tak men det kan regna in om vindarna ligger mot sektionen.

Ladda upp tillsammans med MFF-familjen

Bygg upp stämningen tillsammans med MFF-familjen innan matchen på det stora förfestområdet som finns i anslutning till bortaentrén. Öl, vin, läsk, vatten och mat finns till försäljning. Området öppnar kl. 11:00 och kommer även att ha öppet efter matchen för er som vill köpa något innan ni tar er ner till Malmö igen. Se menyn här.

Det finns även flera försäljningsställen inne på arenan som erbjuder hamburgare, korv, läsk, vatten, folköl och snacks. Kioskerna accepterar både kontant- och kortbetalning.

Välkomstbrev från Polisen

Hej fotbollssupporter!

Polisregion Väst hälsar er hjärtligt välkomna till Göteborg och Nya Ullevi. På detta sätt vill vi ge er information om arrangemanget, staden och aktuell lagstiftning för att göra er vistelse trygg och trevlig. Vi hoppas att ni får en härlig vistelse i Göteborg och att vi alla får se en välspelad match!

Läs hela brevet här

Tifo/banderoller/capoställning

Räcket längst ner på Ä/Ö är fritt från reklam och alltså lämpligt för banderoller. Det kommer även att finnas staket framför bortasektionen som går att hänga banderoller på. På bortasektionen finns det inga capoställningar monterade.

Parkering

Organiserade buss och minibussresor: Parkering tillhandahålls på Valhalla grus, ca 100 m från Ullevi. Polisen kommer vara behjälplig. Parkeringen kommer vara bevakad av ordningsvakter.

För att få parkera här med buss eller minibuss så behöver ni skicka in registreringsnumret genom att sms:a Malmö FF:s SLO Pierre Nordberg på nummer 0702193743.

Privat personbilsparkering: Garage finns i ICA Focus-huset, Valhalla och Gårdagaraget intill Liseberg station.

Övrigt

Malmö FF har med egna publikvärdar som sköter visitationen i bortaentrén och servicen på bortasektionerna.

Den här kartan visar centrala delar från arenan till Lisebergs hållplats. Markerat med rött för parkeringar, blått för planerad marschväg, svart för station och ljusblått för förfestområdet vid bortasektionen.

huvudpartners

officiella partners