Supporterinfo inför BK Häcken borta

Publicerad 17 maj 2024 i Herr,Nyheter

Tillbaka till Göteborg för match mot BK Häcken. Här är det du behöver veta inför måndagens besök på Bravida Arena!

BK Häcken – Malmö FF
Måndag 20 maj 19:10
Bravida Arena

Biljetter

Köp matchbiljett här.

Totalförbud mot väskor och påsar

Det är till följd av beslut från Polismyndigheten inte tillåtet att ta med sig väskor eller påsar, oavsett storlek, in på matchen. Det finns inte heller några förvaringsutrymmen på arenan.  

Sektioner och insläpp

Entréerna öppnar en timme innan avspark. Se till att vara på plats i god tid. Sektion C och B är våra tilldelade sektioner. Det är inte möjligt att gå fritt mellan sektionerna. Se på kartan nedan var respektive ingång är. Observera även var er utgång efter matchen är.

PARKERING OCH TRANSPORT TILL ARENAN

Vänligen notera att parkering för minibussar inne på arenaområdet endast gäller i mån av plats.

Åker du inte med supporterbuss är enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är Rambergsvallen och Wieselgrensplatsen. Kommer du med personbil finns ett antal parkeringsmöjligheter i närheten av Bravida Arena. Avgiftsfria parkeringsplatser finns längs med Gropegårdsgatan och runt om Ramberget. Det går även att parkera vid Volvo Penta personalparkering, infart via Hjalmar Brantingsgata, och Lundbybadet (avgiftsbelagd).

För besökare som tar kollektivtrafik från arenan efter matchen rekommenderas att från Sektion C (samt A och B) gå till hållplats Wieselgrensplatsen eller röra sig mot Vågmästareplatsen för att ta spårvagn och buss.  


MAT OCH DRYCK PÅ ARENAN

Kioskerna serverar varma (kaffe) och kalla (vatten, läsk och folköl) drycker samt varmkorv, godis och kaffebröd. Det går endast att betala med kort eller Swish i kioskerna inne på arenan.  

FLAGGOR OCH BANDEROLLER

Till följd av totalförbudet mot väskor är det lämpligast att flaggor och banderoller inte transporteras i påsar eller väskor. Om flaggor eller banderoller kommer till arenan i påsar eller väskor måste materialet tas ur dessa utanför entrén.

SAMLINGSPLATS

MFF Support har bokat Ölstugan Hisingen som samlingsplats för MFF:are.

INGEN SKADEGÖRELSE

Skadegörelse och uppsättning av klistermärken orsakar stora kostnader för Malmö FF. Klistermärken som sätts upp på arenan städas bort och MFF faktureras för kostnaden. På vissa arenor i Sverige faktureras 100 kr för varje klistermärke.

Skadegörelse på samlingsplatser kan försämra möjligheterna att pubar och restauranger tar emot supportrar i framtiden.

SLO PÅ PLATS

Pierre Nordberg (0702-19 37 43).

BORTAKORT

 Bortakort gäller enbart på sektion C.

• Logga in på dina sidor på mff.ebiljett.nu och gå till fliken ”Biljetter” där du hittar ditt digitala bortakort.

• Om du vill dela din biljett ska du inte klicka på ”återlämna” eller ”ge bort” eftersom det då genereras ett nytt biljettnummer som inte kommer kunna skannas vid bortasektionen. För att dela bortakortet kan man antingen ta en skärmavbild på kortet eller logga in med sitt AXS-konto på respektive bortalags biljettsida. där en lösbiljett finns att hämta.

• Det biljettnummer som står på bortakortet, alternativt på lösbiljett uthämtad via respektive bortalags biljettsida kan manuellt registreras 48 timmar efter matchen är spelad för att generera poäng i Mitt MFF.

Res med MFF Support

Köp bussresa med MFF Support på den här länken.

huvudpartners

officiella partners