Skånecupen 23/24 är i full gång

Publicerad 26 december 2023 i Nyheter,Ungdom

Årets upplaga av Skånecupen är igång! Fram till den 6 januari kommer över 600 lag att spela Skånes mest klassiska inomhusturnering. Följ matcherna live och se spelschemat för turneringen här.

Den 26 december spelades de första matcherna i årets upplaga av Skånecupen och turneringen pågår till trettonhelgen. Samtliga finaler spelas på den stora Finaldagen den 6 januari då vinnare kommer att koras i såväl Kombihallen som Baltiska hallen. Samtliga 1 054 matcher sänds direkt på Skånecupen Play för dem som inte har möjlighet att ta sig till Stadionområdet.

spelschema

Spelschema och resultat från matcherna i tävlingskategorierna återfinns på Skånecupens turneringssida. Även härifrån når du direkt till sändningen av varje enskild match. Samtliga klasser, spelplatser och speldagar finns tillgängliga via länken nedan.

Men Skånecupen handlar inte bara om att vinna och vara bäst. Framför allt är det två veckor av fotbollsglädje och gemenskap som lyser upp i vintermörkret under jullovet. Så har det varit i över 50 år och så kommer det vara för många kommande generationer unga fotbollsspelare.

Eskånecupen tillbaka

För femte året i rad arrangerar Malmö FF eSkånecupen. I mellandagarna är eSports-turneringarna tillbaka med en total prispott på 20 000 kronor. Turneringarna arrangeras i FC24 och spelas på Playstation 5 / Xbox Series X/S / PC.

Det kostar ingenting att vara med och det är möjligt att anmäla sig till samtliga deltävlingsdagar.
Läs mer om eSkånecupen och anmäl dig här.

huvudpartners

officiella partners