Robert Kjellin, Ivan Milosevic, Olof Persson, Jeppe Vestergaard –
Markus Rosenberg, Kennet Gustavsson, Peter Sörensen, Jon Jönsson –
Mats Lilienberg, Niklas Skoog

Avbytare:
46 min Niklas Skoog, Jeppe Vestergaard och Robert Kjellin ut, Mikael Roth, Bovar Karim och Billy Berntsson in

65 min Mats Lilienberg ut, Fredrik Andersson in

70 min Peter Sörensen ut, Mats Lilienberg in

Kommentar:
Landskrona BoIS startade matchen i ett rasande tempot och redan efter 39 sekunder stod det 0-1. Olof Persson gjorde debut men det kunde börjat bättre. Efter sex minuter stod han och sov och BoIS kunde ta bollen komma fro med Lee och plötsligt stod det 0-2. Det skall dock sägas att Olof spelade upp sig rejält under matchens gång. Spelet jämnade ut sig men BoIS-arna var farliga i kontringarna. Niklas Skoog spelade en halvlek och hann med att visa upp sina kvalitéer. Vid 1-2 får hann bollen på vänsterkanten, dribblar av en back och placerar bollen elegant i mål. 2-2 kommer precis innan paus och här är det Jon Jönsson som skjuter ett hårt skott som en back räddar med kroppen. Bollen kommer tillbaka till Jon som drar på ytterligare en gång och den sitter perfekt i burgaveln. Till andra halvlek gör Malmö FF tre byten och in kommer bland annat Fredrik Andersson och Bovar Karim. Båda visar prov på fin teknik och Bovar Karim slår både frisparkar och hörnor. När Skog gick ut flyttade Markus Rosenberg upp i anfallet och här trivs han. I den 70 minuten gör han 3-2 och i den 84 minuten 4-2.

Segern gjorde att B-laget gick upp i serieledning i Folksams Utvecklingsserie söder. Man leder nu serien på 22 poäng, en före Mjällby, men med en match mindre spelad. Målskillnaden är på nio spelade matcher 28-10