Seger i debuten för Larsson och Molins

Publicerad 20 januari 2010

Både Daniel Larsson och Guillermo Molins fanns med i startelvan när Sveriges a-landslag ikväll mötte Oman och matchen slutade med en seger med 1-0.

Sverige var matchen igenom stabila bakåt mot ett Oman som inte hade alltför stora hot i sin offensiv. I den 35:e minuten gjorde Elfsborgs Anders Svensson 1-0 på frispark. Anders fick på en riktigt fin träff från långt avstånd och målvakten var inte ens på bollen. Värt att notera är att Gische var den som ordnade fram frisparken.

Kort efter målet hade Sverige en jättechans att göra 2-0 men IFK Göteborgs Sebastian Eriksson prickade ribban från nära håll.

I andra halvlek hade Daniel Larsson en bra chans då han rann igenom och tycktes vara fri med den Omanske målvakten men i sista stund lyckas en av mittbackarna kasta sig och glidtackla bollen till hörna. Larsson tittade vädjande mot domaren men det blev ingen straff.

Daniel blev sedan utbytt i den 76:e minuten medan Gische spelade matchen ut.