Samuel Adrian lånas ut till Falkenbergs FF

Publicerad 20 januari 2021 i Herr,Nyheter

Mittfältaren Samuel Adrian lånas ut till Falkenbergs FF i Superettan. Lånet gäller över säsongen 2021.

Samuel Adrian anslöt till MFF som åttaåring och har tagit sig hela vägen genom ungdomslagen innan han skrev A-kontrakt år 2017. Hans första match från start i den himmelsblå tröjan kom i segermatchen mot BK Häcken året efter.

Säsongen 2019 skulle Samuel Adrian tillbringa på lån i Kalmar FF men en korsbandsskada hindrade mittfältaren från att göra fler än fyra matcher under den tidigare MFF-tränaren Magnus Pehrssons ledning i Kalmar.

Efter ett drygt år utan tävlingsmatcher gjorde Adrian comeback i september 2020 när han byttes in i kvalmatchen mot Budapest Honvéd FC.

Daniel Andersson

– Samuel tog sig tillbaka jättefint från sin korsbandsskada och har tränat på bra sedan dess men efter en skada behöver man kontinuerligt med speltid för att komma tillbaka. Falkenberg är en fin klubb med ambitioner att gå upp till Allsvenskan igen, så det blir bra för ”Samme” att få ett år där med många matcher under bältet.

Samuel Adrian

– Det känns som ett bra steg för mig just nu. Jag har pratat med tränaren [Hans Eklund] och jag fick en bra känsla för klubben. Jag hoppas på att få spela så mycket som möjligt och bidra med det jag är bra på under den tiden jag är där, för att sedan komma tillbaka och utmana i MFF nästa år igen.

huvudpartners

officiella partners