Så skriver årskortsinnehavare ut biljetter ifrån Ticketmaster

Publicerad 07 april 2016 i Nyheter

Torsdagen den femte maj spelare Malmö FF cupfinal mot BK Häcken på Swedbank Stadion. Tisdagen den femte april startade vi biljettförsäljningen för årskortsinnehavare som har möjlighet till förköp fram till fredagen den åttonde april. Inga biljetter laddas på årskorten utan årskortsinnehavare som köper sina biljetter via Ticketmasters hemsida måste skriva ut dem eller ha dem i sin smartphone – då vi kan scanna streckkoden på er skärm (förutsatt att skärmen inte är sprucken). Vi har gjort en liten guide för att underlätta ert köp via Ticketmaster och hur ni skriver ut era biljetter.

Om ni som årskortsinnehavare köper er biljett via Ticketmasters hemsida är det viktigt att ni antingen skriver ut er biljett eller behåller pdf-filen i er smartphone som sedan kan scannas på Swedbank Stadion. 

Inga biljetter laddas på årskorten.

till inloggning

Steg 1: Logga in på Ticketmaster med den email som du registrerade när du köpte ditt årskort. Tänk på att det ibland kan vara att en person och en email som står på många årskort. (Om du glömt bort ditt lösenord så klicka bara på ”Glöm ditt lösenord?” så skickas ett nytt till dig).

Steg 2: När du loggat in ser du att din bokning ligger klar under ”bokningar”. Gå därifrån vidare till ”Betala nu”

Steg 3: Se över din bokning och att det är rätt plats/platser. Gå sidan vidare till ”fortsätt”.

Steg 4: Välj att du vill betala med kreditkort och fyll sedan i namn, adress och kortinformation. Klicka i att du godkänner summan samt köpvillkoren och gå sedan vidare till ”fortsätt”.

Steg 5: Nu är betalningen klar och du kan se din bokning. Klicka vidare till ”hem” som tar dig tillbaka till förstasidan igen.

Steg 6: Då du nu köpt din biljett ligger din bokning inte längre kvar bland ”bokningar” på förstasidan. För att skriva ut din biljett, klicka på ”hantera mina biljetter”.

Steg 7: När du kommit in i ”Hantera mina biljetter” är det viktigt att du ändra månaden till den månaden som matchen spelas, det vill säga: maj.

Steg 8: Klicka på cupfinalen som spelas den femte maj. (Om du genomfört ditt köp och det inte ligger någon biljett under matchen ber vi dig att logga ut ifrån Ticketmaster och sedan in igen.)

Steg 9: Välj att du vill skriva ut din/dina biljetter och markera dem därefter. Välj sedan ”skriv ut”

Steg 10: Klicka i att du godkänner användarvillkoren. Klicka sedan på ”skicka” och en pdf-fil med din biljett kommer att skickas till dig. Denna kan du antingen välja att skriva ut, eller så visar du upp din biljett i din smartphone som vi kan scanna på Swedbank Stadion – förutsatt att skärmen inte är sprucken.

huvudpartners

officiella partners