Så firar du Malmö FF:s årsdag

Publicerad 19 februari 2024 i Nyheter

Lördagen den 24 februari fyller Malmö FF 114 år. Dagen firas med traditionsenliga aktiviteter och avslutas med herrarnas cupmatch mot IFK Luleå på Erics bar och restaurang.

Schemat för årsdagen

11.00: MFF Shopen håller öppet och alla medlemmar har möjlighet att hämta ut ett exemplar av årsboken som släpps på årsdagen. MFF Shopen stänger 15.00.

11:00: Fotbollföreningens Vänners högtidlighållande på platsen för Malmö FF:s grundande (mellan Malmö IP och Malmö opera).

I samband med högtidlighållandet kommer Malmö stad hylla MFF med en komplettering till minnesplaketten. Andréas Schönström kommer överlämna en installation i form av en uppmärkt tidslinje med bilder på betydelsefulla MFF-are. Installationen kommer få en permanent plats intill minnesplaketten och kommer lysas upp i ljusblå belysning när mörkret lagt sig.

12:00: Erics öppnar för lunch och serverar schnitzel på fläsk med skysås, ärtor, sardeller och råstekt potatis. Medlemmar som äter lunch bjuds på kaffe och tårta (så långt lagret räcker).

12.00: Guldtrappan graveras

13:00: Avspark IFK Luleå – Malmö FF i Svenska cupen. Matchen visas på Erics.
Matchen sänds också på Sportkanalen/TV4 Play.

BLI MEDLEM I MALMÖ FF

Om du inte redan är medlem i MFF kan du bli det här.

Om du inte kan hämta årsboken den 24 februari är det som vanligt möjligt att göra det i MFF Shopen under ordinarie öppettider.

huvudpartners

officiella partners