Så firades MFF:s årsdag

Publicerad 25 februari 2019 i Nyheter

Söndagen den 24 februari 2019 firades Malmö FF:s 109:e årsdag. Här är bilder från dagen!

FV:s traditionsenliga uppmärksammande av årsdagen ägde som vanligt rum på platsen för föreningens bildande. Bengt Madsen höll hyllningstal till Malmö FF i strålande vårsol.

Malmö FF:s tillförordnade styrelseordförande Anders Pålsson tog också tillfället i akt att prata om Malmö FF:s betydelse och framgångar. Strax därpå delades Andreas Nilssons minnespris ut och den här gången tilldelades Markus Rosenberg priset med följande motivering:

Markus Rosenberg tilldelas Andreas Nilssons minnespris 2019 för sitt mångåriga engagemang som spelare och lagkapten i MFF.

Trots en 10-årig mycket framgångsrik sejour i den europeiska fotbollen har han alltid varit noga med att alltid sätta MFF som den enda klubb i Sverige han vill representera.

Markus Rosenberg har vid återkomsten till MFF gjort avgörande insatser i matcher i Champions League och Europa League vilket legat till grund för den sportsliga och ekonomiska stabilitet som präglar MFF av idag.

Även fyrbenta MFF:are såg givetvis till att besöka FV:s högtidlighållande på den stora dagen.

MFF-museet, som för dagen hade extraöppet med fritt inträde för medlemmar, besöktes av många nyfikna MFF:are.

Personalen i museet hjälpte också till att dela ut den alltid lika efterlängtade årsboken, som traditionsenligt släpps den 24 februari och kostnadsfritt kan hämtas ut av föreningens medlemmar.

I solskenet på plan 9 genomförde A-laget de sista förberedelserna inför måndagens lilla klassikermöte mot Östers IF.

huvudpartners

officiella partners