Rydström inför IFK Norköping

Publicerad 28 oktober 2023 i Herr,Nyheter

Med tre omgångar kvar av Allsvenskan 2023 reser Malmö FF till Norrköping och Platinumcars Arena. Här är huvudtränare Henrik Rydströms tankar inför söndagens match.

Henrik Rydströn under segermatchen mot Varbergs BoIS


MATCHFAKTA

IFK Norrköping – Malmö FF
Söndag 29 oktober 15:00
Platinumcars Arena

Biljetter: Det finns både stå- och sittplatsbiljetter kvar till Malmö FF:s tilldelade sektioner på arenan. Köp din biljett här.
Tv-sändning: Kanal 5 & discovery+.

HENRIK RYDSTRÖM OM…

…veckan som gått:
– Det har varit en bra vecka. Veckan innan hade vi många iväg på landslagsuppdrag, men nu har vi tagit igen det och haft många spelare i träning. Dessutom är Niklas tillbaka i full träning. Jag tycker vi har en hälsosam konkurrenssituation där det är tufft om vem som ska starta på flera positioner. Det är ett lag där man ser att många vill vara med och göra skillnad.

…söndagens match:
– Det är ett privilegie att vara i guldstriden. Norrköping är inne i en period där de inte gjort så många bra resultat, samtidigt har vi respekt för dem, det är bara att titta på vilka spelare de har i startelvan och den individuella skicklighet som finns. Spelmässigt är det ett mer direkt lag med ett kontringsspel som vi måste hantera.

…supportrarnas roll:
– Det ger en fantastisk boost för oss. Jag tyckte matchen mot Varberg var grym, det var otroligt. Det gjorde det hela om möjligt ännu bättre och att så många tar sig upp för söndagens match är otroligt. Vi ser verkligen fram emot den här matchen.

…Johan Dahlin:
– Han tränade idag (på fredagen) och vi räknar med att han är tillgänglig mot Norrköping.

Matchvärd

huvudpartners

officiella partners