Romain Gall lånas ut till Örebro SK

Publicerad 30 mars 2021 i Herr,Nyheter

Malmö FF och Örebro SK är överens om en ny utlåning för Romain Gall. Låneavtalet gäller säsongen ut.

Romain Gall slog igenom i GIF Sundsvall säsongen 2018 och skiftade till Malmö FF i sommarfönstret samma år. Sedan ankomsten till Malmö har han noterats för 45 tävlingsmatcher i MFF-tröjan.

Fjolårssäsongen inledde han på lån i norska Stabæk Fotball men i augusti bytte han till Örebro SK där han noterades för åtta allsvenska framträdanden. Nu återvänder Romain Gall till Närkeklubben i ett låneavtal som sträcker sig över den kommande säsongen.

Vi önskar Romain Gall lycka till!

Daniel Andersson, sportchef:

– Vi har tuff konkurrens på våra offensiva platser och det gynnar varken Romain eller oss att han är utanför laget. Han hade en lyckad sejour i Örebro i fjol och de har varit angelägna om att få tillbaka honom. När Romain själv uttryckte intresse för det nådde vi en lösning som känns bra för alla parter.

Romain Gall:

– Situationen i Malmö var inte optimal för mig och jag behöver speltid. Därför känns det bra att det är klart och nu ser jag fram emot säsongen med Örebro. Jag trivdes där förra året och vi visade fin form på hösten med många bra resultat. Att komma tillbaka till en bekant miljö var en stor faktor i det här beslutet.

huvudpartners

officiella partners