Raoul Kouakou klar för Malmö FF

Publicerad 27 augusti 2005

Den 25 årige Raoul Kouakou är klar för Malmö FF. Kontraktet löper till och med säsongen 2009. Raoul är stor och stark och mycket bra på huvudet. Hans position idag är mittback men han kan även spela på mittfältet. Raoul har spelat 4 landskamper för Elfenbenskusten och hoppas på fler i och med ankomsten till Malmö FF. Raoul blir den förste A-lagsspelare i historien i Malmö FF som kommer från Elfenbenskusten.

Raoul Kouakou
”Jag valde Malmö FF för att de gav mig ett konkret och bra bud. Sogndal är en liten klubb i andradivisionen och jag hoppas kunna ta ett steg vidare karriären i och med klubbytet.
Att spela i Malmö innebär en helt annan utmaning och jag kommer att göra mitt bästa hela tiden för att jag skall lyckas. Jag anser mig själv vara stor, stark och bra på huvudet. Min fru, min dotter och jag själv ser fram emot att flytta till Malmö” (översatt från engelska av Patrik Jandelin)

Hemsidan återkommer under morgondagen med fler kommentarer.

Imorgon avtackas Raoul i samband med Sogndals hemmamatch och han ansluter till Malmö FF:s trupp under måndagen.

Fakta
Namn: Raoul Kouakou
Född: 3 januari 1980
Längd: 191
Vikt: 90
Nationalitet: Elfenbenskusten
Civil status: Gift och har en dotter
Position: Mittback
Senaste klubb: Kom till Sogndal IF 2002

Från Sogndals hemsida
”Raoul frå Elfenbeinskysten har spelt seg rett inn i hjarta til alle SIL-supporterar med sine fantastiske brassespark innanfor eigen 16-meter. Ein tøffing på bana, men utanfor bana er han den snillaste, alltid i godt humør.”