Publikinformation inför MFF – ÖSK

Publicerad 09 juli 2015 i Nyheter

På lördag spelar Malmö FF sin första hemmamatch i Allsvenskan på över en månad när Örebro SK kommer på besök. Efter en något snål poängskörd den senaste tiden ska MFF vända på skutan och åter börja prenumerera på trepoängare. Innan matchen kommer nyförvärven Kári Árnason och Vladimir Rodic att presenteras inför sin nya hemmapublik och Pa Konate, Filip Helander, Oscar Lewicki samt Yoshimar Yotún kommer att hyllas för sina insatser i U21-EM respektive Copa América. Uppe på Supportertorget kommer MFF Support dra igång det hela med sin förfest dit de bjudit in Malmöiten och boulebarbossen Laban Falk.

Kom i tid

Vi vet att det är många som har semester och som gärna dröjer sig kvar på sina sommaraktiviteter extra länge. Men som vanligt kommer det vara mycket folk i omlopp på Stadionområdet och vi ber er därför lämna sommarstugan eller stranden i tid för att komma in i tid på Swedbank Stadion. På lördag kommer vi dessutom att presentera våra två nyförvärv Kári Árnason och Vladimir Rodic innan matchen och vi kommer även hylla Pa Konate, Filip Helander och Oscar Lewicki samt Yoshimar Yotún för deras insatser i U21-EM respektive Copa América. Pokalen ifrån U21-EM kommer även att vara på plats.

Förfest på Supportertorget

MFF Support kommer fortsätta sätta alla i rätt stämning inför matchen med deras förfest på Supportertorget.

”Malmöiten och boulebarbossen Laban Falk kommer till ståplatstorget med sin kaosiga skivsamling och gör något av det han är bäst på: Spelar sjukt bra musik! Han tar med sig en hemlig gäst, vem det är får ni se på lördag. Vi drar igång två timmar innan avspark som alltid. Kom och drick en IPA och träffa dina vänner på stadion!”

Förfesten startar klockan 14.30 och ni kommer lättast dit via ingång A eller B där alla, oavsett biljett, kan gå in.

Så kommer du till förfesten:

Om du har sittplatsbiljett till sektionerna 34-44 på det övre etaget kan du endast komma till förfesten på Supportertorget genom att gå in igenom ingång A eller B. När ni sedan ska lämna förfesten och gå till er plats är det viktigt att ni scannas ut ifrån Stadion för att sedan gå via Stadions utsida fram till er ingång på den södra sidan. 

För er som har sittplatsbiljett till det nedre etaget eller sjungande sitt:

Grindarna på Supportertorget kommer att vara öppna för de sittplatsbesökare som väljer att gå in på Stadion via ingång A eller B för att sedan ta sig sin sektion via grindarna (Detta gäller sittplatsbesökare på det nedre etaget samt sjungade sitt). Sittplatsbesökare som sitter på nedre etaget eller sjungade sitt kan även gå andra hållet om de önskar att besöka Supportertorget innan, eller under, matchen.

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B.

Sjung med under hela match

På Swedbank Stadion finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljud, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på en plats till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna.

Till sångarkivet.

Begränsad kapacitet på den norra ståplatsläktaren

Polisens beslut om att begränsa den norra ståplatsläktaren till 4500 platser ligger fortfarande kvar. Beslutet togs efter Skånederbyt den tredje maj då Polisen och räddningstjänsten ansåg att gångar och trappor inte hölls fria ifrån publik.

Håll gångarna fria

För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria ifrån publik.

Gå till den plats som står på biljetten

Vi ber er att respektera att ni ser matchen ifrån den plats som står på er biljett/årskort. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen ifrån ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa.

Ta med kontanter

Notera att barområdet uppe på Supportertorget endast tar kontanter. Det kommer att komma en lösning längre fram där det kommer att vara möjligt att betala med mobilen – dock är denna lösning ej på plats utan kommer senare under säsongen.

Vi ses på Swedbank Stadion!

huvudpartners

officiella partners